utorak, 21. maja 2024.

Grad pokrovitelj “Festivala ženskih tajni”

Objavljeno: 22. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

VALJEVO- Pod pokroviteljstvom Grada Valjeva sutra će u velikoj sali Skupštine grada biti održan “Festival ženskih tajni”, čije su organizatorke poznate TV autorke Vesna Dedić i Sanja Marinković. Kako je najavljeno iz kabineta gradonačelnika, na otvaranju ovog festivala prisutne će pozdraviti gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović. Osim što je poznato da će Grad biti pokrovitelj festivala, nije saopšteno da li se ovaj događaj finansira novcem iz gradskog budžeta.

“Ovaj festival je program koji nastoji da inspiriše i motiviše žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha, budu srećne”, poručuju organizatorke festivala Vesna Dedić i Sanja Marinković.  Pored njih, na Festivalu će učestvovati i pevačica Nada Obrić i Ivana Anđić, životni trener (life couch).

“ Na festivalu koji će se sutra od 16.30 časova održati u Valjevu, biće predstavljene uspešne Valjevke, a posetioce očekuju radionice ‘Najbolje ideje se rađaju u trenutku kada se suočimo sa najvećim problemima’ i ‘Kako reprogramirati sebe i istrčati dnevni, mesečni, životni marathon. Ulaz na festival je slobodan za sve zainteresovane”, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *