utorak, 23. jula 2024.

Građani i privrednici za komunalije duguju oko 650 miliona dinara

Objavljeno: 5. jula 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građani i privrednici Valjeva za grejanje, vodu i usluge iznošenja smeća duguju 654,3 miliona dinara! Najveći problem sa naplatom, kao što je to bio slučaj i ranijih godina, ima valjevski „Vodovod“, koji od građana i privrede potražuje skoro 392 miliona dinara. U „Vodovodu“ kažu da u ovoj godini imaju skoro stopostotnu naplatu računa za vodu, međutim, statistiku ”kvare” dugovi iz ranijih godina, koji se reprogramiraju. Tako ukupan dug građana za vodu iznosi 201,9 miliona, a potraživanja od privrede su 189,5 miliona dinara.

Građani i privreda gradskoj toplani za uslugu grejanja duguju 171,9 miliona dinara. Dugovi građana su 125,6 miliona, a korisnika poslovnih prostorija 46 miliona dinara.

Najmanji problem sa naplatom, kao i ranijih godina, ima JKP „Vidrak“, koje potražuje 91,3 miliona dinara od građana i privrede. Građani za iznošenje smeća duguju 57,8 miliona dinara, a privreda 33,5 miliona dinara.

Jedan komentar na “Građani i privrednici za komunalije duguju oko 650 miliona dinara

  1. Pričaju gluposti. Sve je to ZASTARELO samo se hvale ciframa i ako nekoga prevare da.plati zastarelo. To su obični prevaranti.

    7

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *