petak, 23. februara 2024.

Gradonačelnik i zamenik primaju građane

Objavljeno: 18. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović i njegov zamenik Dragan Jeremić u petak 29. jula, odnosno u sredu, 20. jula, će primiti sve zainteresovane građane. Kako se navodi u saopštenji PR službe Gradske uprave, ovu odluku prvi i drugi čovek Valjeva su doneli „u cilju unapređenja komunikacije sa građanima, sagledavanja i rešavanja problema sa kojima se suočavaju“. U petak 29. jula, u svom kabinetu na prvom spratu Gradske uprave, u terminu od 17 časova građane će primati gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, a u sredu 20. jula od 18 časova građane će primati zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.

Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za razgovor kod gradonačelnika i zamenika , tako što će doći lično i popuniti prijavu u prizemlju Gradske uprave na šalterima 16 i 17 (služba za predstavke i predloge Odeljenja za poslove organa grada), a mogu se prijaviti i telefonom na broj 294-747.

4 komentara na “Gradonačelnik i zamenik primaju građane

 1. Sta ako Gvozdenovica pitaju da im sredi u Sudu da ih ne osude ili kako on izbegava sudjenja tj. izbegavao i kako i oni mogu da naplate tj . da im se pisu sati na poslu kada ne rade?Ili kako da premlate komunalnu a da ne odgovaraju ili kako da napadnu novinara a da ne odgovaraju ili kako i na koji nacin moze da uradi kiratzu maloletnici ili kako moze da se radi kiretaza u Drzavnoj Ustanovi npr.Bolnici a da to nigde ne zavede ,ili kako , kako?

  7

  4
  1. Vidim ogromnu kolicinu mrznje u Vasem komentaru. Cemu to? Sta ako je neko dosao da mu ukaze na neki problem u drzavnim sluzbama,Vidraku,Vodovodu? Pa sutra da salgeda probleme i pokusa da resi. Ne osudjujmo na prvu.

   5

   6
 2. Koliko se prijavilo kod Gradonacelnika koliko kod zamenika Gradonacelnika ?Sada vidite moje osnovane sumnje u ,,posten ,, pristup i pitaj te kako se nakupise ti gradjani bas uovom broju Moje sumnje su da je to malo radila telefonska veza malo dodji kod Gradonacelnika da nas ima sto vise .Nisam na strani Jeremica ali odnos prijema malo je sumnjiv .Da sacekamo malo .

  5

  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *