petak, 24. maja 2024.

Predsednik Skupštine grada: Nemojte da me maltretirate

Objavljeno: 15. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Umesto da javnosti da odgovor na pitanje koliko kvadrata, koji tačno prostor i za koje namene će izdati valjevski Dom zdravlja, čiji je osnivač lokalna samouprava, predsednik valjevskog parlamenta Milorad Ilić  je na sva pitanja koja smo mu postavili o toj temi odgovorio rečenicom „Gradonačelnik je sve objasnio, nemojte da me maltretirate“!

Zbog šture odluke koju su usvojili odbornici Skupštine grada, koji su Domu zdravlja dali saglasnost o izdavanju poslovnih prostorija, tražili smo dodatna pojašnjenja od prvog čoveka valjevskog parlamenta, koji je i formalno potpisnik ove odluke. Na naše pitanje koliko kvadrata će izdati Dom zdravlja, Ilić je odgovorio da je to navedeno u odluci. Kada smo mu predočili da tog podatka nema u odluci koju je on potpisao, što upućuje na to da predsednik Skupštine možda nije ni čitao odluku za koju je glasao i na koju je dao svoj potpis, on nam je odgovorio rečenicom „Nemojte da me maltretirate“.

Predsednik Skupštine grada Milorad Ilić je, očigledno, zaboravio da je jedan od zadataka čelnog čoveka parlamenta da obezbedi što veću javnost u radu Skupštine grada i da omogući da do građana dođu sve informacije koje su za njih važne. Zadatak novinara je da pitaju i istražuju, a posao gradskih funkcionera je da, između ostalog, obezbede javnost u radu skupštinskih organa, pa i da odgovaraju na ona pitanja koja možda njima nisu „po meri“. Ovakvo ponašanje predsednika gradskog parlamenta je nedopustivo i do sada nije zabaleženo da je bilo koji predsednik lokalnog parlamenta novinarko pitanje okarakterisao kao „maltretiranje“.

8 komentara na “Predsednik Skupštine grada: Nemojte da me maltretirate

 1. Ma Kaplar se boji da ga e pitate što su ga pritvarali zbog GP Jablanice. Ne laje Kera radi sela….

  16

  2
  1. Sramota za SPS niko da stane uz Dr Mirkovica i svaka cast Mili Grujicig iz JS .Jedno veliko BRAVO.Mica ilic i Klomber su posebna prica culi ste kako se dpogpvaraju da se prekine diskusija .

   13

   3
   1. Kakav dr Mirković. On je poslovično neobavešten o svemu šta se događa u Bolnici, a tek u drugim zdravstvenim institucijama. Posle se nizvinjavao kolegama kako nije mogao da dođe na odbornički klub SPS pa nije znao šta je dogovoreno. Nego nije to u pitanju već njegovo lobiranje za VEGU koja je zainteresovana da sve državne apoteke zatvori i uveća svoju farmaceutsko-trgovinsku imperiju. E tek to neće proći.

    1

    7
    1. Daj bre , nemoj te pricati pricu a Vi za SAKICA sto kaze nas brat Goran Markovic . Uplasio se nakostresenog ginekologa , Mirkovic je persona ,Na silu bukvalno su otisli tamo kod ovog sto izigrava baju u gradu i posle dodje lepojka u kancelarijicu da popiju Ness Kaffe i da analiziraju dalje poteze ..Bez bre .

     2

     2
   2. Ih bre Skoj koja ili si naivan ili licemeran. Zar stvarno misliš da se dr Mirković drznuo da solira unutar stranačke SPS ćelije? Nije valjda da misliš još da je Mila Grujičić „tako kuražna“ ha, ha, ha, ustala u odbranu kolege? Nit je ovaj tako osamostaljen niti je Mila Grujičić tako hrabra. Oboje su samo izveli skeč koji im je naložio Drug Poćuta.

    2

    2
  2. Vidim da je 11 SPS botova dobilo zadatak da deluje na mrezi! Kao sekta su brate, glodju, riju pa sta im upali!

   2

   1
 2. Narvno da se vidi kao sto sam i pisao sta je posredi i koliko je neko uzrujan bio i koliko se izdrao na svog Kolegu i veoma cenejnog i postovanog dr Mirkovica .Ima li negde da se ovako radi i otvoreno kaze ja cu da dovedem Hemofarm i tacka , a gde je javni poziv za za izdavnaje prostora a, koliko kvadrata koliko novca , koji su benefiti za Grad Valjevo i Dom zdravlja Ako se pobunis odmah idu u Mup i Tuzilastvo i kao oni su ugrozeni .Nema cutanja i nece biti , po cenu zivota .kada sam predlagao da se odvoji kasa Doma zdravlja o Bolnice isti taj dr Zaven je u prisustvu vise lica rekao kako to nece moci ,a zasto pa jednostavno perkovremeni sati , gorivo i svasta nesto i upravo to je koristio sadasni V.D Zaven Den Der Hazarjan .Kada sam predlagao da se ode u Sabac i da se uzme pelcer kako je tadasnja direktorka uradila i kada je danas Gradonacelnik ponovio sve ono sto sam ja predlagao i pricao { drago mi je zbog toga da je nesto shvatio} sada Dom zdravlaj bi bio jedamn od najuspesnijih u Srbiji .To sam predlagao i na Upravnom odboru { sacuvano sve na CD} nije bilo dobro .Pa ko je kriv ?Naravno dr Milivoje Simovic { bivsi direktor} i sadasnji V.D dr Zaven Der Hazarjan .Zasto nisu pokrenuli inicijativu za to i oni snose odgovornost a pogotovu ovaj dr Zaven koji je ucestvovao u deobnom bilansu tj . razdvajanju ZC. od Domova zdravlja { o ovom razdvajanju i stavljanju potpisa ce te tek videti ste se radilo }.,Grdajani Valjeva treba da znaju da predlog za otvaranje Apoteke u Domu zdravlja po meni bolesna inicijativa ,Pitam se zar niko nema prava na svoje misljenje ?HEMOFARM . ovo znaci da se sada vidi da ce zakon biti prekrsen favorizovanjem HEMOFARMA zakupaca ili sta!Pitanje bilo je reci o dosadasnjem Upravnom odboru e to je tema da Mup i Tuzilastvo provere rad i Ustanove i Upravnog .Videcete da li sam bio u pravu!

  14

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *