petak, 24. maja 2024.

Gradonačelnik: U Domu zdravlja ima ubrusa i dezinfekcionih sredstava

Objavljeno: 28. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskom Domu zdravlja ima ubrusa i dezinfekcionih sredstava. To je izjavio gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović na stranačkoj konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS, čiji je predsednik. Nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da u Domu zdravlja, u vreme epidemije gripa i malih boginja, nema higijenskih sredstava, portal Patak online je pokušao da proveri tu informaciju u Domu zdravlja. Ni sedam dana posle traženja te informacije nije stigao odgovor iz te zdravstvene ustanove. Umesto Uprave Doma zdravlja, odgovore je dao prvi čovek Valjeva na stranačkoj konferenciji. On je rekao nisu tačne informacije da u Domu zdravlja nema dovoljno higijenskih sredstava, navodeći da pojedine osobe po društvenim mrežama šire alarmantne vesti, koje se odnose na ustanove čiji je osnivač lokalna samouprava.

 

„Jedno lice koje je izgubilo posao u Domu zdravlja i koje je osuđeno pravosnažnom sudskom presudom širi dezinformacije da u Domu zdravlja nema dovoljno ubrusa i dezinfekcionih sredstava u momentu kada je proglašena epidemija morbila. Moram da kažem da sam u razgovoru sa načelnicom sanitarne inspekcije Brankom Miholjčić saznao da su u dve kontrole konstatovali da je bilo sasvim dovoljno i dezinfekcionih sredstava i ubrusa. Ova vest podleže kaznenom zakonodavstvu i stavu 343, a to je uznemiravanje javnosti i širenje panike“, rekao je Gvozdenović.

Dom zdravlja je, inače, nastavio uobičajenu praksu, da pojedinim novinarima ne dostavlja odgovore na tražena pitanja.

3 komentara na “Gradonačelnik: U Domu zdravlja ima ubrusa i dezinfekcionih sredstava

 1. gvozdenovic je zaboravio da kaze kada su stigli ubrusi , toalet papir , dezinfekciona srestva i ostalo i da li je i od koga pozajmljivano i zasto u 21 veku, zaboravio je da on upravo obmanjuje gradjane i da ja posedujem snimke sa tacnim datumuma , tj mesec ,godina i vreme kada se vidi da nema onoga sto tu pise upravo onda kada sam objavio, a posle trla baba lan.Zasto nisu dali informacije iz Doma zdravlja nego daje gradonacelnik i to govori po mojim sumnjama ko upravlja Domom zdravlja i da tada nioje bilo pomenutih sredstava , materijala!Nesto se puno uzbudio jel to mozda zatosto mu je prijate;jica do skoro vodila tu sluzbu a zove se gorica selakovic Bozic?Zaboravio je da su mnogi zaposleni snimali kada su doalzili i odlazili na snimali a i pojedini pacijenti i { snimalia} komentare zaposlenih kako je i sta je da sve sto sam napisao je tacno .Pozvao je Branku Miholjcic inspektora sanitarne inspekcije , a ne kaze da po mojim sumnjama moze sutra da zatvori Dom zdravlja ili bar jednu sluzbu zbog ne adekvativnih uslova za rad! Pominje presude a da li mozda on nije imao uticaj oko tih presuda i sada neka izadje u javnost sto jedva cekamo njegov pravnik i kaze .Naravno da ja verujem u Drzavne organe i ne krijem se iza stranke i nisam siguran da bas ovo sto radi gvozdenovic podrzava SNS na nivou Drzave sva njegova ,,dobra ,,dela.Da li zna da su zaposleni pozivali mnoge novinare da pomazu u tom nedostatku ubrusa i dezinfekcionih srestava i da su zaposleni licno prijavili u Inspekciju Sanitarnu ovo o cemu ovaj ginekolog prica da je sve bilo ?Ja mogu da budem i milion puta i krimnalc i lopov i narkoman , ali gardonacelnik ne moze da ima ni jednu mrlju a ima ih i da ga podsetim da ide na sud gde je optuzen za smrt bebe da ne bezi i pravi pravne krivine i da pomojim sumnjam ne utice na neke Drzavne organe da mu s ene pisu krivicne prijave.Hvala na ustupljnom prostoru.P.S Kao sto se zna ja s ene krijme iza nekih imana vec pisem sve pod mojim imenom i uvek dostupn svim Drzavnim organima .

  48

  2
 2. U buduce nemoj da stajes za stranacku govornicu i da se krijes iza Aleksandar Vucic imena,pretis krivicnim prijavama dok iza tebe stoji cirada sa SNS logom,jer ti nisi nas SNS koji smo mi napravili.Ako neko treba da govori o Domu zdravlja to je Zaven,a to sto se pozivas na KZ RS ces morati da dokazes, nisi ti vise batina i Bog ovde. Dosli ste sebi na parastos…
  Markovicu udri sad iz cvih sredstava, pa svi znamo ko je zabranio da se ti primis na posao iako je sud to odobrio…

  26

  1
 3. Hteo bih da pitam ovog gradonacelnika od koga je juce dobijena tura ubrusda tj,hemije i da li mozda nije uzeo od onih koji su danas prosli na tenderu koja je odrzan u 12 h u Opstini , da bi se pokazlo na konferenciji za novinare , od koga su pozajmljivali do sada jos par puta u manjim kolicinama .tada kada sam i kada smo slikali nije bil i tako danima!Ovo je isto kao kada su izasli na Skupstinsku binu gvozdenovic i njegova prijateljica gorica selakovic Bozic i izneli ne tacan tj.LAZAN podatak da je laboratorija uradjena , a slike postoje posle njihove izjave 5 minuta kasnije da nisu unutrasnjost radili i ko sada laze i uzbunjuje narod, gradjane?

  24

  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *