utorak, 21. maja 2024.

Gradonačelnik Valjeva voda odbornicu po Evropi?

Objavljeno: 22. septembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ni reč vlasti ne saopštavaju o povodu i učinku serije službenih putovanja čelnika Valjeva, od Češke do Slovenije, a umesto toga gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović (SNS) odbija razgovor sa medijima i poručuje da izjave daje samo “diplomiranim novinarima”.

Da nema Fejsbuk stranice Velenja, građani Valjeva ne bi ni znali da su njegovi čelnici boravili u tom slovenačkom gradu.

Pedantni domaćini objavili su da su gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović (SNS), njegov zamenik Dragan Jeremić (SPS) i odbornica u Skupštini Valjeva Gorica Božić (SNS), boravili su u Velenju koje je u ponedeljak proslavilo Dan grada.

Dok su gradonačelnik i njegov zamenik predstavnici izvršne vlasti, valjevski parlament je predstavljala odbornica zaposlena kao medicinska sestra u Domu zdravlja koja, interesantno, na svom FB profilu, kao profilnu fotografiju ima zajedničku fotografiju sa gradonačelnikom Gvozdenovićem.

Ista delegacija nedavno je bila u Češkoj, ali ni o toj službenoj poseti građani Valjeva ne znaju ništa.

Umesto saopštenja, izjave ili konferencije na kojoj bi javnost obavestio o povodu i učinku putovanja u inostranstvo, Gvozdenović se oglasio za portal “Valjevska posla” i diskriminatorski poručio da izjave daje samo “diplomiranim novinarima”.

– Da biste bili novinar, morate da diplomirate. Imate raznih medija i raznih ljudi koji rade u medijima, ja dajem profesionalnim novinarima izjave, dakle diplomiranim novinarima, koji su završili fakultet. Napraviću paralelu sa medicinom, to vam je isto kao kada bi neko sebe nazivao doktorom, a završio je medicinsku školu i hoće nekog da leči – rekao je gradonačelnik Valjeva za taj portal.

Gvozdenoviću, inače, to nije prvi “gaf” sa novinarima. Pre četiri godine, dok je bio odbornik GG “Pobeda” neprimereno je reagovao kada je novinarka Darija Ranković uzela svoj diktafon sa skupštinske govornice, zbog čega su u znak protesta novinari napustili sednicu Skupštine.

U poslednjoj predizbornoj kampanji, tada kao narodni poslanik, pretio je ekipi TV Valjevo Plus kojoj je, kako stoji u njihovoj prijavi policiji, poručio “kad vas Darko Glišić (visoki funkcioner SNS prim. aut.) bude stavio u kočanjku, videćete vi”!

Alo.rs

8 komentara na “Gradonačelnik Valjeva voda odbornicu po Evropi?

 1. Svako ima pravo na svoj privatan zivot tako i ovaj Gvozdenovic Slobodan i Gorica Bozic.Ovde je nesto drugo posredi njegova bahatost , bezobraznost i nepostovanje gradjana , novinara i uopste nesto sto je u obavezi da obavesti javnost ,a zato postoje sluzbe u Opstini.Naravno da je imao obraza on ne bi ni privirio u Sloveniju .Naravno da se krije iza Darka Glisic i stalno kakze da mu niko nista ne moze jer ga on stiti , ali pitanje dokle i naravno da smo mi i ja znali ko je seve i gde isao i otisao Medjutim i ostale gradjane interesuje gde idu novci koje su to cifre i nije istina da su isli u Sloveniju samo Gvozdenovic Gradonacelnik i prijatel;jica Gorica Selakovic Bozic i Dragan Jermic.Ko je vodio i clanove porodice da li i deca spadaju u delegaciju koja je neophodna za posetu Sloveniji ?Da li to jos nesto krije ovaj ,,gvozdeni,, major i njegova prijateljica doklle ovaj Gvozdenovic i Gorica Bozic da maltretirajui vrsljaju po Valjevu i izigravaju celu javnost pa bogami i samog Premijera Aleksandara Vucic .Da li je i on obavesten svakodnevnim bahatostima ovih pomenutih likova ,Pitanje da li je Gradonacelnik svracao sa prijateljicom i malo i do Slovacke i sta ga to oko ove zemlje zulja .Da li jos treba da pisemo ili ce oni po nama da P..a i da se smeje kao neki koji je pobegao sa nekog odeljenja .DOKLE MENTORI GVOZDENOVICEVI ?

  17

  2
 2. Ne voda on nju, ona voda njega a Poćuta cinkari. E sad da se priupitamo otkuda ovakvi likovi na ovakvu funcinu, ne-ostvareni cinkaroši i neprimereno nepristojni, ko stoji iza ova dva lika koji beže od suda a ovaj drugi i ne zna šta je po struci.

  16

  2
 3. Pa neka šeta, neka lepo iskoriste medene dane.Pustite ljude nek se vole, što ste zavidni. Napokon su oboje našli srodnu dušu posle decenija traženja (naročito ona) pa nek sad uživaju. Samo da se otarase „drzaca sveće“ Jeremica. 😉

  12

  0
 4. Boba Ruzin sin svi mi koji smo prosli kroz skole u kojima je Ruza predavala znamo da vrana ne moze da rodi goluba….. mislim da ce I u VA I u UB-u poslednji stanovnik uskoro ugasiti svetlo….Jad I beda na vlasti, mnogo Sam srecan sto preko 25 God nisam izlazio na izbore

  16

  2
 5. Zasto niste napisali da voda devojcicu po Evropi? Nije valjda da ne znate da mu je to devojcica??? To narod placa njihovo bahacenje,strasno…

  17

  2
 6. Ovaj Lubeničar sa Uba ako ne izgoni ovog umišljenog i lzaljubljenog ode i on i mi. Ali šta će na to reći Tajkun sa 4 razreda škole u činim je prostorijama SNS.

  15

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *