subota, 20. aprila 2024.

Gradska kuća na Desankinom trgu

Objavljeno: 1. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Zgrada u kojima su godina bili smešteni Napred i Radio Valjevo biće pretvorena u gradsku kuću. To je potvrdio gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović. Gradska vlast je donela odluku da zgradu na Desankinom trgu adaptira i rekonstruiše, kako bi taj prostor bio uslovan za korišćenje. Gvozdenović nije mogao da precizira koliko će koštati radovi na adaptaciji te zgrade, ali je rekao da će oni vrlo brzo početi, te da je jedna od glavnih ideja da u tom prostoru bude smeštena gradska kuća.

Zgrada u kojoj su do početka godine bili Napred i Radio Valjeva nalazi se u veoma lošem stanju. Vlasnici Napreda su se iz prostora koji su koristili iselili kako dolikuje, dok su novi vlasnici Radio Valjeva iza sebe ostavili haos, a išli su čak do toga da su poskidali instalacije za grejanje i počupali štekere.

Ta zgrada na Desankinom trgu ima skoro 180 kvadrata. Gradsko veće je donelo odluku ona postane službena zgrada za potrebe organa grada Valjeva, odnosno gradska kuća. Novac za adaptaciju i rekonstrukciju biće obezbeđen iz gradskog budžeta.

6 komentara na “Gradska kuća na Desankinom trgu

  1. Slazem se , eto mesta za devojcicu iz Doma zdravlja unu ,,lepojku,, plavusu.Sta ces naucila lepo se probija nije mala stvar drzati u rukama od Gradonacelnika ima mesta za tante , vante , mani , mani!!Zemljo Srbijo , VALJEVO …..

   6

   5
  2. Ma batali Neziri, Poćuta se nadao da će postati gradonačelnik pa je ovu ideju on lansirao. Gradonačelnik dr Gvozdenović nije nijednom rečju rekao da će to tako i biti. I postaje smorna priča o plavušici, jer ako nemate ništa pametnije, ovo je besmisleno glupo!

   4

   3
   1. Zasto ti smeta plavusica pa ona je alfa i omega politike , sporta , zdravlja . ekonomije i svasta nesto u Valjevu .Gvozdenovic samo ne on i njegovo postenje i rec !!

    5

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *