utorak, 28. maja 2024.

„Bilo bi dobro da ima više kompanija poput Valjevske pivare“

Objavljeno: 1. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska pivara uručiila je najboljim učenicima valjevskih srednjih škola po lap-top, a Centru za vantelesnu oplodnju je donirano 300.000 dinara. Ovim gestom Valjevska pivara je koja je još jednom potvrdila da je društveno najodgovornije preduzeće u Valjevu. Po lap-top dobili su Mina Marković iz Valjevske gimnazije, Jelena Obućina, đak generacije Medicinske škole „Dr Miša Pantić“, Jana Rašić, učenica trećeg razreda Srednje muzičke škole „Živorad Grbić“, odsek-violina, Nikola Petrić iz Ekonomske škole, Đorđe Vasilić iz Poljoprivredne škole, učenik trećeg razreda smera prehrambeni tehničar i Petar Pejović iz Tehničke škole, učenik trećeg razreda obrazovnog profila administrator računarskih mreža, ogledno odeljenje.

„Verujem da će učenicima koji su dobili računare pomoći da se usavršavaju u oblastima u kojima su postigli vrhunske rezultate. Bilo bi dobro da ima više kompanija poput Valjevske pivare, koja je još jednom pokazala da je društveno odgovorna, koja ne pomaže samo kulturu i sport, nego, ovim činom pokazuje da pomaže obrazovanje i zdravstvo“, rekao je direktor Valjevske gimnazije Vojislav Mađar, koji se u ime šest valjevskih srednjih škola zahvalio Valjevskoj pivari na nesebičnom gestu.

Valjevska pivara uručila je i donaciju Centru za vantelesnu oplodnju u iznosu od 300.000 dinara.  Po sjajnom timu, izuzetnim rezultatima i odličnoj komunikaciji sa parovima pročuo se širom Srbije i reprezentuje Valjevo na najbolji mogući način. Do sada rođeno 147 beba, do kraja godine se očekuje da to bude oko 200.

Valjevska pivara je bila jedan od najvećih donatora za kupovinu testa opterećenja srca za valjevsku bolnicu, a zahvaljujući pomoći ove fabrike, održane su mnogobrojne kulturne i druge manifestacije na području Valjeva, ali i opština Kolubarskog okruga.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *