nedelja, 21. aprila 2024.

Gradska vlast ni reč o ubistvu, bezbednost u Valjevu ocenjuje kao stabilnu

Objavljeno: 1. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Samo dan nakon ubistva Damjana Dragojlovića (25) u pucnjavi u kafiću “Zipa”, u kojoj je ranjeno još troje Valjevaca, sastao se Savet za bezbednost Grada Valjeva I bezbednosnu situaciju u Valjevu ocenio kao stabilnu! U noći između subote i nedelje, pored ubistva mladićanja i ranjavanja još tri osobe, zapaljen je automobile policajca interventne jedinice M. M., a to su ispred njegovog stana učinila dvojica muškaraca maskiranih “fantomkama”. Iste noći policija je privela i tinejdžera koji se u Knez Miloševoj ulici, gde se nalazi veliki broj kafića, pojavio sa motornom testerom u rukama!

Pre dve sedmice u kafiću “Frenki” u Tešnjaru pokušano je ubistvo, kada je nožem izboden Aleksandar Čolić (25).

Ništa od tih događaja, izgleda, nije uznemirujuće za lokalnu vlast koja je na sednici Saveta za bezbednost, kako je saopšteno iz gradske PR službe, ocenila da je “bezbednost u Gradu stabilna”. “Na sednici Saveta za bezbednost upućena je puna podrška službama bezbednosti u rešavanju slučaja ugrožavanja bezbednosti predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića”, samo se još kaže u saopštenju za javnost gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića.

Sretenu Nikoliću (22),  koga policija krivičnom prijavom tereti za teško ubistvo Damjana Dragojlovića, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, određen je pritvor do 30 dana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *