petak, 24. maja 2024.

Šta parkić u kom provodiš vreme govori o tebi?

Objavljeno: 1. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Park kod Doma kulture

Da, znamo kako svi živi zovu ovaj park, ali smo na javnom glasilu, pa, razumite! Ako ovde provodiš vreme, sigurno je da voliš da si u centru pažnje i da se sve vrti oko tebe. Svesno ili ne, ali jednostavno je tako. Kad izađeš voliš da vidiš pola grada, ali drago ti je i ako ta polovina vidi tebe. Znaš da se izboriš za svoje mesto na društvenoj lestvici. Borben si i želiš da konkurenciju ostaviš daleko iza sebe. Ljubitelj si alkoholnih pića, naročito piva; a ni dobra pesma ti nije strana. Zdravlje ti je odlično, imaš toliko dobar imunitet da ti ni sedenje na hladom betonu ne može ništa!

Park na Jadru

Tip iz parka kod Doma culture i ti imate puno toga zajedničkog, ali za razliku od njega ti više ceniš privatnost. Ne voliš velike grupe ljudi, zato je pored tebe uvek mala, ali probrana, ekipa. Konfor za tebe nije na vrhu liste prioriteta. Da li sediš na udobnoj klupi ili podzidi tebi je potpuno svejedno. Voliš zvuk motora i kad škripe gume a tu je i šum Kolubare. Uvek sam doneseš svoje piće, ne oslanjaš se na druge. Otporan si na hladnoću, leti ti ne smeta vrućina, jedini tvoj neprijatelj je kiša, tada nemaš gde!

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *