četvrtak, 18. aprila 2024.

Gradski parlament danas zaseda

Objavljeno: 20. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Skupština grada Valjeva zaseda danas u 10 časova, a na dnevnom redu najvažnije tačke vezane su za novu industrijsku zonu.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta, naime, jeste predlog odluke za kupovinu dodatnog zemljišta na prostoru nove industrijske zone u Goriću. Potreba za tim, kako je ranije obrazloženo, jeste u povezivanju prethodno kupljenog zemljišta za industrijsku zonu koje do sada uopšte nije infrastrukturno opremljeno.

Grad, međutim, kupuje nove parcele jer je najavljeno da je država obezbedila stranog investitora koji namerava da baš na tako ukrupnjenom zemljištu „u jednom parčetu“ gradi svoju investiciju. Zbog toga, odbornici će razmatrati i izmenu urbanističkog plana tog dela Gorića.

Od ostalih tačaka dnevnog reda izdvajamo da će biti razmatran predlog da festival „duvan-čvaraka“ bude uvršten među stalne gradske manifestacije.

2 komentara na “Gradski parlament danas zaseda

  1. Zar se niste solidarisali sa vasim kolegama , snimateljima , fotografima i svima onima koji izvestavaju sa sednica Skupstine grada Valjevo?U najmanju ruku toliko ne kolegijalno da kada procitam ovo obavestenje o sednici najezim se kako ste NE KOLEGIJALNI ili mozda onaj vas ,,kolega,, Rankovic treba sve da pobije pa da budete svesni koliko ste ponizeni kao mediji u Valjevu, ja sam uvek podrzavao medije ibio na vasoj strani ali ovo je cist promasaj!!

    6

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *