četvrtak, 18. jula 2024.

Hari Mata Hari otvara Tešnjarske večeri

Objavljeno: 4. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Umesto Galije i Ane Bekute na Tešnjarskim večerima pevaće Hari Mata Hari, OK bend, Saša Vasić i Jova Maljković. Tradicionalni valjevski festival, koji traje od 15. do 24. avgusta, svečano će u subotu 16. avgusta otvoriti sarajevska grupa Hari Mata Hari. Pored toga što je budžet za organizaciju znatno manji, jer je dva miliona dinara namenjenih za Tešnjarske, usmereno na izgradnju kuća u Rebelju, program je raznolik.

Direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić kaže za Patak da i pored toga što su se odrekli novca za organizaciju Tešnjarskih večeri, program neće trpeti, a posetioci mogu da se nadaju svim sadržajima koji su bili aktuelni i prethodnih godina. Jedino što će nedostajati je više profesionalnih pozorišnih predstava, ali za njih nije bilo novca, kaže Smiljanić.

Prema najavi organizatora Letnja scena na Kolubari biće sanirana do Tešnjarskih  večeri. U suprotnom, koncerti će biti izmešteni, najverovatnije, na plato ispred Centra za kulturu. Iz gradske kase za Tešnjarske večeri je obezbedjeno 900.000 dinara, a koncerte plaćaju sponzori.

 

Jedan komentar na “Hari Mata Hari otvara Tešnjarske večeri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *