utorak, 28. maja 2024.

Hitna sednica mioničkog Štaba za vanredne situacije

Objavljeno: 13. decembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Zbog snežnog nevremena koje je zahvatilo mionički kraj predesednik te opštine i komandant Štaba za vanredne situacije Boban Janković hitno je sazvao sednicu Štaba gde je zaključeno da će zimska služba raditi celu noć i da će se putevi čistiti na čitavoj teritoriji opštine Mionica.

Takođe, odlučeno je da će se dodatno nabaviti agregati kako bi sve nesmetano funkcionisalo.

„Hitno smo sazvali sednicu Štaba. Naše zimske službe rade bez prestanka. Cilj je da sve funkcioniše uprkos otežanim vremenskim uslovima. Putevi moraju biti prohodni. Činimo sve kako bi ustanove i službe radile normalno. Otklonjeni su kvarovi na elektro mreži, a sela Brežđe, Robaje, Osečenica, Golubac, Rajković i Bukovac su dobila struju. Očekuje se da će se situacija ubrzo stabilizovati i u drugim delovima opštine“, rekao je Janković, koji je do radnika zimske službe tražio dodatni angažman kako bi se putevi održali prohodnim.

Svi građani na teritoriji opštine Mionica koji imaju problema sa električnom energijom, neprohodnim putevima i slično mogu da se obratiti opštinskom Kol centru besplatnim pozivom na broj 0800-50-50-55.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *