četvrtak, 18. aprila 2024.

Humanitarna akcija „S one strane duge“

Objavljeno: 8. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

MIONICA- Teška sudbina porodice Jovanović iz mioničkog sela Tolić podstakla je čelnike mioničke opštine da organizuju humanitarnu manifestaciju i da na taj način prikupe novčana sredstva, kako bi se bar malo olakšao i poboljšao život ove porodice. Opština Mionica zajedno sa svojim ustanovama organizuje humanitarnu manifestaciju pod nazivom „S one strane duge“ u kojoj učestvuju mališani iz Predškolske ustanove „Neven“ večeras od 18 časova u Sportskoj hali Mionica.

Život se surovo poigrao sa mališanima Anom (9), Petrom (7) i Sarom (5) Jovanović, kada su prošle godine ostali bez majke. O njima sada brine otac Miloš i baka Milunka. Ana i Petar su rođeni sa teškim oblikom skolioze, oboljenjem kičme, i pred njima predstoje operacije. Porodica trenutno živi od dečijeg dodatka od 10.000 dinara, kao i skromnih nadničarskih dnevnica.

Karte za ovu humanitarnu manifestaciju svi zainteresovani mogu da kupe u prostorijama Opštine Mionica, Kulturnom centru Mionica, Turističkoj organizaciji Mionica, Predškolskoj ustanovi „Neven“, Sportskom centru Mionica, Biblioteci „Milovan Glišić“, Osnovnoj školi „Milan Rakić“, Srednjoj školi „Mionica“ i Centru za obrazovanje i razvoj „Mionica“, kao i u mioničkoj hali sportova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *