sreda, 24. jula 2024.

Ima li smisla baviti se politikom?

Objavljeno: 23. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  O tome da li ima smisla baviti se politikom u Srbiji na tribini „Pod lipom“ , na platou ispred Demokratske stranke u Valjevu, govoriće večeras od 20 časova Konstantin Samofalov, član predsedništva Socijaldemokratske stranke, zatim Ivan Mandić, član predsedništva Stranke slobode i pravde, Stefan Jovanović, generalni sekretar Narodne stranke i Bogdan Tatić, član Izvršnog odbora Demokratske stranke.

 „Živimo u pretpolitičkom društvu u kojem naša sudbina ne zavisi od institucija, koje su u dobroj meri urušene, nego od pojedinaca na vlasti. Aktuelna vlast je ovaj pretpolitički ’princip’ toliko usavršila da sada naša sudbina zavisi od samo jednog jedinog pojedinca. Ta i takva vlast u saradnji sa delom medijski eksponiranih društvenih delatnika, saradnika vlasti, uspela je da kod građanki i građana stvori prezir prema politici i pretvori ih u sopstveni oslonac“, navode u saopštenju za javnost organizatori večerasnje tribine „Pod lipom“.

2 komentara na “Ima li smisla baviti se politikom?

  1. Ima smisla baviti se politikom, ako su Vas Tata i Mama vasoitali da lažete varate i ako Vam je narod dao nadimak kao Poćuti Kaplaru Klomberu Pasulju Pitaću …… zamislite čoveka koga zovu pasulj i da obavlja visoku Drzavnu funkciju STRASNO.

    16

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *