sreda, 24. jula 2024.

Iscureo eksplozivni gas u Vapeku, nema opasnosti

Objavljeno: 11. marta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Danas oko 11 časova je došlo do curenja eksplozivnog gasa u krugu valjevske fabrike Vapek, koja je stečaju. Nadležni kažu da nema opasnosti od eksplozije, jer su preduzete sve mere. Za sada se ne zna koliko je eksplozivnog gasa iscurelo, a kako saznajemo, do nekontrolisanog curenja gasa je došlo jer su radnici „Erozije“, koji rade na sanaciji rečnog korita Kolubare, oštetili cevovod od rezervoara za gas do podstanice. Na licu mesta su bili valjevski vatrogasci, policija i tužilaštvo. Nadležni u Sektoru za vanredne situacije kažu da nema opasnosti po okolinu, jer je zaustavljeno dalje curenje gasa i tokom dana biće preduzete sve potrebne mere. Angažovana je firma iz Beograda koja će istočiti gas iz kruga Vapeka, a naloženo je kompletno čišćenje rezervoara i instalacija. Zbog curenja eksplozivnog gasa Osnovno tužilaštvo će protiv NN osobe podneti krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti.

3 komentara na “Iscureo eksplozivni gas u Vapeku, nema opasnosti

  1. A PŠENJCA što je nestala iz silosa u Vapeku, i ovaj stečajni upravnik zadužen da sakrije dokaze, neće da odgovaraju. Pet puta više je pšenice pokradeno iz silosa Vapeka u Valjevu nego kod Todorovića na Ubu i nema ni pomaka, jel angažovani su svi da zaštite Klempu. Zet sudija iz Dokumira kod Uba, i njegov prijatelj Aleksa savetnik premijera, Povlenski zamagljivač, lokalni Policijski inspektori i svi ostali. KRIMINAL NA SCENI.

    0

    0
  2. Morao je gas da iscuri da bi se neko pitao kako su u ste;aju prošlii radnici pekare. Kako su ustupljeni Klasu. Kako je prodata pokretna imovina i da li su im isplaćene zarade tj potraživanja prijavljena u stečaju. Kome je prodata pokretna imovina i za koliko. Koliko miliona je naplatio stečajni upravnik. Kod koga sada rade radnici bivše valjevske pekare na svojoj opremi.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *