subota, 20. aprila 2024.

Iz Metalca otišli Ljubičić, Protić, Otašević i Todorović

Objavljeno: 6. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U novoj sezoni u ekipi valjevskg „Metalca“ neće biti Ljubičić, Otašević, Protić i Todorović, dok uprava kluba još uvek pregovara sa Maleševićem. To je novinarima potvrdio trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić. „Metalac“ se ponovo okupio i počeo pripreme za novu sezonu. Na prvoj prozivci pojavila su se desetorica igrača. Od nosilaca igre iz prošle sezone tu su Jevtović, Majstorović i Kutlešić, uz nešto mlađe Rakićevića i Vuksanovića, Jankovića koji je za valjevski tim igrao samo u Superligi, povratnike sa pozajmica Čamparu, Babovića i Kočovića, odnosno juniora Cvetinovića, prenosi portal sport 014.

 

Zadržali smo okosnicu tima, Jošilo je na pripremama reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bakić radi po specijalnom programu i priključiće nam se 1. septembra, dok je Malešević još uvek u pregovorima sa upravom oko produćetka saradnje, ali verujem da će tu sve biti u redu“, rekao je Đokić. „Rupu“ na poziciji plejmejkera trebalo bi da popuni Stefan Pot, bivši igrač Vojvodine, koji je trenutno na pripremama sa seniorskom reprezentacijom.

Ja sam kontaktirao sa njim i voljan je da dođe u Metalac, ostali su još detalji oko ugovora, ali mislim da će postati naš član. Sem njega, sa ostalim pojačanjima nećemo žuriti, iako nam se svakodnevno nudi veliki broj igrača“, kaže trener „Metalca“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *