subota, 20. aprila 2024.

Izbori 2020 – SNS u Valjevu posetio ministar Nedimović

Objavljeno: 22. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu posetio  je Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ na parlamentarnim izborima koji će biti održani 21.juna. Nedimovića je dočekao Lazar Gojković, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“  na lokalnim izvorima  i kandidat za gradonačelnika Valjeva kao i aktivisti Unije mladih Gradskog odbora SNS Valjevo.

Obraćajući se prisutnima, Nedimović je izrazio izuzetno zadovoljstvo ali i zahvalnost svim Valjevcima na snazi, želji i volji koju su iskazali u borbi protiv pandemije virusa Korona, posebno ističući činjenicu da je Valjevo bilo jedno od žarišta. Naglašavajući da nije vreme za hvalospeve niti trijumfalizam ipak je Vlada Republike Srbije  dobrom procenom situacije i slušajući struku, uspela da sačuva pre svega zdravlje ljudi, što i jeste bio glavni cilj.

Po rečima Nedimovića, sada nam predstoji još jedna bitka koju moramo dobiti, a to su izbori i na lokalnim i parlamentarnim izborima.Samo podržavajući našu listu „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“, podržavamo borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića  za bolji život građana Republike Srbije.Ovo je po rečima Nedimovića, ekonomska borba  za nova radna mesta, bolji standard svih ali i za budućnost naše  dece.

Branislav Nedimović, visoki funkcioner Srpske napredne stranke  dao je apsolutnu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste „Aleksandar Vučić-Za našu decu.“ i kandidatu za gradonačelnika Valjeva rekavši:

,,Srbiji i Valjevu su potrebni mladi ljudi, mladi ljudi baš kao što je Lazar Gojković.Mladost i energija mogu puno stvari da pokrenu, moraju pritom koristiti znanje , iskustva starijih i zato je važno da podržimo listu pod broj 1, „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“ u Valjevu i da Lazar bude jedan od najuspešnijih gradonačelnika koje je Valjevo ikada imalo“, saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *