sreda, 19. juna 2024.

Izgradnja mosta za Veselinoviće počinje iduće sedmice

Objavljeno: 7. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Izgradnja mosta u Veselinovića naselju počeće iduće sedmice, izjavio je za “Patak” direktor Gradske drekcije Dragan Jeremić. Rok za završetak radova je 60 radnih dana. Posao vredan 29,3 miliona dinara je dobila građevinska firma “Ingrapomni”, koja se jedina javila na tender koji je raspisala Gradska direkcije. Mosta za Veselinovića naselje je oštećen u prošlogodišnjim majskim poplavama i meštani su, praktično, već 15 meseci “odsečeni od sveta”. Novac za izgradnu novog mosta za to naselje je obezbeđen preko Kancelarije za obnovu poplavljenog područja.

Jeremić nije mogao da precizira kada će početi izgradnja mosta u Goloj Glavi, koji je takođe oštećen u majskim poplavama, navodeći da taj posao ide preko Kancelarije za obnovu poplavljenih područja. Što se tiče mosta za Aničiće na reci Gradac Jeremić kaže da je most, praktično, gotov, a sada predstoji izgradnja navoza, što iziskuje potpunu obustavu saobraćaja u tom delu.

U prošlogodišnjim majskim poplavama oštećena su 23 mosta u valjevskom kraju. Do sada je izgrađeno i sanirano 18 mostova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *