nedelja, 26. maja 2024.

Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi do 14. novembra

Objavljeno: 11. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Na barskoj pruzi, zbog radova na deonici Beograd-Vrbnica, do 14. novembra doći će do izmene saobraćaja međunarodnih i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, najavilo je preduzeće Srbija voz.

Voz koji iz Bara polazi u 7:10, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao i voz koji iz Beograda polazi u 9:10  koji će ići do Vreoca i od Valjeva do Bara. Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, navodi se u saopštenju.

Srbija voz je najavio i da će noćnim vozovima za Bar biti promenjeno vreme polaska i prevozni put. Voz koji iz Bara polazi u 19:00 , polaziće u 16:50 i voz koji iz Beograda polazi u 21:10, polaziće u 20:17. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova do 14.oktobra.

Za putnike na relaciji Prijepolja teretne sa polaskom za Beograd u 6:05 i iz Beograda za Prijepolje teretna u 15:15 će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo.

Za putnike iz Užica za Beograd u 3:34, autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, biće organizovan samo radnim danima. Subotom, nedeljom i državnim praznicima autobuskog prevoza neće biti u navedenim stanicama.

Za vozove iz Beograda za Vreoce u 4:45 i iz Valjeva za Užice u 19:02, u navedenom periodu neće biti organizovan prevoz autobusima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *