subota, 13. jula 2024.

Izmenjen saobraćaj vozova na barskoj pruzi

Objavljeno: 19. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

VALJEVO-  Zbog radova na delu barske pruge između Stepojevca i Vreoca do četvrtka, 22. februara, će biti izmenjen saobraćaj vozova na barskoj pruzi, saopštilo je preduzeće „Srbija Voz“. Vozovi iz Užica za Beograd Centar saobraćaće do i od stanice Valjevo, kao i voz koji iz Branešca polazi za Beograd Centar u 14.10 časova. Danas i sutra saobraćaće voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 15.35 časova, a iz Lajkovca za Beograd Centar u 17.31 čas, dok će sutra i u sredu, saobraćati voz iz Beograd Centra za Lajkovac u 07.21čas, kao i iz Lajkovca za Beograd Centar u 09.28. časova. Za vozove iz unutrašnjeg saobraćaja nije organizovan autobuski prevoz.

Od danas do srede, voz koji polazi iz Beograd Centra u 17.06 časova za Užice neće saobraćati, kao i voz koji polazi iz Užica u 02.40 časova za Beograd Centar, od sutra, 20. februara, do četvrtka, 22. februara.

Zbog radova na kontaktnoj mreži „Srbija Voz“ a.d., organizovaće prevlačenje međunarodnih vozova sa dizel lokomotivom, što može dovesti do neznatnog produženja putovanja.

Sve dodatne informacije o polascima građani mogu pronaći na sajtu www.srbvoz.rs , kao i na Fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *