utorak, 28. maja 2024.

Jagodinsko pivo u proizvodnji Valjevske pivare

Objavljeno: 12. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Od danas je u prodaji Jagodinsko pivo, koje od sada proizvodi nedavno privatizovana Valjevska pivara.

Kako je najavljeno, Valjevska pivara obavljaće, pored proizvodnje, i distribuciju Jagodinskog piva. Reč je o svetlom pivu u bocama od 0,5 i 0,33 litra.

Jagodinska pivara početkom godine je prodata iz stečaja za 50 miliona dinara jagodinskoj kompaniji „Ikstrejd“. Za sada nije poznato da li je kupac Jagodinske pivare prodao brend Jagodinsko pivo Valjevskoj pivari ili ugovoren uslužni posao.

Što se tiče Valjevske pivare, nju je kupilo u januaru ove godine po ceni od preko 3,5 miliona evra preduzeće Brauerei Group iz Beograda, koje je osnovano u decembru 2018.

Osnivači ove firme za proizvodnju piva su Živojin Jovanović i Miloje Blizanjac, iz Trlića kod Uba, i Zoran Kostić iz Brzeća kod Brusa.

7 komentara na “Jagodinsko pivo u proizvodnji Valjevske pivare

 1. Hahaha jao samo kad bi ova zemlja imala zakone kao u usa pa da se zakonom o poreklu imovine proveri odakle postenom zemljoradniku 4 miliona evra.

  5

  2
 2. Sve ih Žabac kupio i lubeničara sa Uba i njegovog kuma i megle sa.povlena i ispod povlena, i dobio oslobadjajuću presudu. Šta se pravite sad da i vi to ne znate. A svi znaju da cveta korupcija i kriminal.

  8

  3
  1. Nemoj tako nastavniče,znamo se.
   Bio ti je dobar dok je tvojim žućama donosio u torbama a sad ti ne valja.

   2

   2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *