utorak, 23. jula 2024.

Javni poziv za 20 socijalnih stanova

Objavljeno: 28. novembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO-  Gradska uprava Valjeva raspisala je javni poziv za izbor korisnika 20 stambenih jedinica namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, koje će biti izgrađene u Novom Naselju u Valjevu, Trg Vladike Nikolaja bb.

Kako je saopšteno, javni poziv je raspisan u okviru projekta „Moj novi dom“ –  Poboljšanje stambene podrške i bolji uslovi života u gradu Valjevu koji sprovodi grad Valjevo u partnerstvu sa Centrom za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo i Centrom za integraciju Roma Valjevo.

Projekat se sprovodi u okviru programa „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ koji finansira Evropska unija, a implementira Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Kako je navedeno, lica kojima su namenjene stambene jedinice i mere podrške aktivne inkluzije su: pripadnici romske nacionalne manjine, žene koje su žrtve porodičnog nasilja i mladi kojima prestaje ili je prestao smeštaj u ustanovi socijalne zaštite ili hraniteljskoj porodici u periodu od završetka školske 2019/2020 zaključno sa završetkom školske 2022/23. godine.

Javni poziv i prateća konkursna dokumentacija može se preuzeti na zvaničnoj internet adresi grada Valjeva  www.valjevo.rs , zvaničnoj internet adresi Centra za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo, www.csrvaljevo.org.rs , kao i lično u Gradskoj upravi grada Valjeva, šalter sala, šalter br. 12, u Centru za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo, kancelarija broj 17, ili u Centru za integraciju Roma Valjevo, Pantićeva 77a.

Dodatne informacije se mogu dobiti i na sledeće broje telefona: 014/221-114 ili 014/502-603, kao i lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva, šalter sala, šalter broj 12.

Rok za prijavu na Javni poziv je 30 dana, a najkasnije do 26. decembra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *