nedelja, 21. aprila 2024.

Jedan traktorista poginuo, drugi teško povređen

Objavljeno: 26. oktobra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile u valjevskom kraju jedan traktorista je poginuo dok je drugi zadobio teške povrede. Kako saznajemo, Tomislav Kovačević (72) iz valjevskog sela Blizonje izgubio je život prilikom nameštanja traktorske korpe. Do nesreće je došlo na njivi nedaleko od njegove kuće, kada se u toku vožnje sa traktora otkačila metalna korpa.

Kada je video da je korpa spala on je sišao sa traktora, koji je ostao upaljen, i pokušao da zakači korpu za traktor. Međutim, prilikom nameštanja korpe ona je, najverovatnije, odskočila, pala mu na grudi i svom težinom pritisla ga za traktor. Nesrećni čovek je ostao mrtav na licu mesta.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu između valjevskog sela Miličinica i Koceljeve teško je povređen traktorista Obren. J. (36) iz sela Stapar. Prema nezvaničnim informacijama, on je zadobio teške telesne povrede kada je u toku vožnje, iz još uvek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja traktora. Povređeni muškarac je prevezen u valjevsku bolnicu gde su mu lekari konstatovali prelom rebara i karlice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *