utorak, 25. juna 2024.

Jeremić: Nismo postigli dogovor sa SNS

Objavljeno: 24. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kandidat za gradonačelnika i nosilac izborne liste SPS Dragan Jeremić demantovao je da je postignut dogovor o postozbornoj koaliciji sa SNS, kao i to da su čak dogovorene vodeće funkcije u budućoj lokalnoj vlasti. „ Ja igram da pobedim, a ne da izgubim“, poričio je Jeremić i demantovao čaršijske priče o dogovoru sa naprednjacima, po kojem bi gradonačelnik Valjeva trebalo da bude dr Slobodan Gvozdenović, a njegov zamenik upravo Jeremić. On je citirao čuvenu rečenicu Alana Forda „ Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti“ i poručio da na izbore izlazi da bi pobedio.
„ Prema tome jedini moj komentar na takve čaršijske priče je da ja kanim pobjediti! Ja se godinama bavim sportom i znam šta je igra i šta je fer plej. Nikada nisam ušao u utakmicu sa namerom da izgubim i tako je i sada. Ova izborna utakmica se igra i nema ni govora o bilo kakvom dogovoru. Te priče su toliko degutantne da u osnovi ni ne zavređuju komentar- poručio je kandidat SPS za gradonačelnika Valjeva.

7 komentara na “Jeremić: Nismo postigli dogovor sa SNS

 1. Ko o čemu, a Jeremić o SNS! Ko je bre SPS bilo šta nudio, ko je s bilo kime bilo šta dogovarano? Izbori su raspisani jer su socijalisti non stop zabijali klinove i mučki udarali s leđa SNS-ovce gde god su stigli. Neće SNS sa SPS u republici, to je istina i glavna mora SPS-u. Sad Poćuta zapodeva temu na lokalu koje nema. Dovoljno je da se seti DS, a sad i SNS šta su sve ovi iz SPS bili spremni da im urade. Sa socijalistima u Valjevu neće ni oni kojima podeliše poslove u državnim preduzećima, zamisli koliko su im se smučili.

  52

  7
  1. Jok nego ce sa Klomberom, Bobom, Bobinom devojcicom, Rajkom (cenzurisano), Pitacem i ostallima. Kao volovi bez gazde. Ni Vucic im ne moze nista, zato i zaobilazi Valjevo od 2012. godine.

   9

   50

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *