utorak, 23. jula 2024.

Jokić: Vladajuća većina je kriva za to što je Vučić zaobilazio Valjevo

Objavljeno: 24. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Premijer Aleksandar Vučić posetiće 28. marta po prvi put Valjevo otkako je SNS 2012. godine došla na vlast. Njegov dolazak je „tempiran“ u izbornoj kampanji. Za razliku od Valjeva, premijer je u protekle četiri godine više puta posetio Ub, a prošlog vikenda je obišao mioničku i ljišku opštinu. Na naše pitanje kako komentariše to što je premijer Vučić u protekle četiri godine zaobilazio Valjevo, predsednik Skupštine grada i kandidat SNS za narodnog poslanika Mihailo Jokić priznaje da je to nepravda prema građanima Valjeva, ali dodaje da je za takav odnos premijeraVučića prema gradu na Kolubari kriva lokalna vlast.

„ Premijer nije imao adekvatan zahtev da dođe. Niko se njemu direktno nije obratio i tražio da dođe. Vladajuća većina je kontaktirala samo sa svojim ministarstvima. Jedino je Dragan Jeremić pokušavao da napravi kontakte, ali to ne može da uradi direktor Direkcije. To je jedan od razloga. Ja ne mogu da opravdan premijera Vučića zbog toga što četiri godine nije dolazio u Valjevo, kada dođe, vi ga to pitajte. Jedan od ključnih razloga za takav odnos je, smatram, to što su nas socijalisti izbacili iz vlasti u Valjevu 2014. godine, za vreme trajanja kampanje za republičke izbore“, rekao je za „Patak“ Mihailo Jokić.

Na našu opasku da je Aleksandar Vučić premijer svih građana Srbije, pa i Valjeva, bez obzira na njihovu političku pripadnost ili političku neopredeljenost, te da građani ne bi trebalo da ispaštaju zbog politike, Jokić kaže da oni nisu mogli da utiču na njegov dolazak u Valjevo, jer je svaku njihovu inicijativu vladajuća koalicija „dočekala na nož“.

„Ipak, gledano iz ugla građana, nije u redu to što premijer Vučić u protekle četiri godine nije nijednom posetio Valjevo, jer on je premijer svih građana. Međutim, kada se sagledaju sve okolnosti u kojima smo mi sarađivali i kako smo radili, kao i kako se Grad odnosio prema Vladi Srbije, vladajuća većina je i dobila ono što je zalužila. Završili su neslavno, raspali su se samo zato što je nestalo novca. Kako su bili skupljeni, tako su se i raspali“, rekao je Jokić.

Prema dostupnim informacijama, premijer Aleksandar Vučić će u ponedeljak otvoriti ambulantu u Divcima, a prisustvovaće i potpisivanju ugovor o rekonstrukciji Medicinske škole. Pre Valjeva, premijer Vučić će u ponedeljak posetiti Ljuboviju i Koceljevu.

18 komentara na “Jokić: Vladajuća većina je kriva za to što je Vučić zaobilazio Valjevo

  1. Zasto tako pastuve jedan sada? Kada sam ti poklanjao ocene bio si samo pastuvcic zahvalan i snishodljiv do bola.Turcin iz Divaca

   8

   15
  2. 99% znam te pastuve,ali zbog onih 1% budi musko napisi ime, prezime nemoj biti jado,jednom se zivi Moli te tvoj sada vec prijatelj turcin iz Divaca.

   4

   0
  3. Nece moci da stigne do premijera posto je pripremljen spisak ko sme biti u prvom redu i to proveren, da slucajno ne zvizdi dok je premijer tu, a ne kao u areni, pa da se covek iznervira i odmah raspise izbore.

   1

   4
 1. Krivi ste vi nesposobni naprednjaci koji ne mozete svog predsednika da dovedete u Valjevo, a hocete da vladate gradom. Ja Vam ne bi dao ni dve nacrtane kokoske da vodite, posvadjali bi ste se oko njih.

  20

  22
 2. Nije čudo što čovek ne dolazi u Valjevo,a kome pa da dodje? Pola vas ima krivične prijave u vašim redovima su tuče i svadje jednostavno čovek se vas STIDI.

  10

  11
 3. postovani gospodine jokicu,zasto dozvoljavate zaposlenje omladine iz ljiga i uba u valjevo dok nasa omladina iz valjeva ceka na posao,,,,,,,,,,,,netrudite se ni malo oko svoje omladine a hocete njihov glas na izborima,,,,,,,,,,,,,,,,,,,voleo bih vas iskren odgovor,,,,,,pozzzzzzzz

  12

  13
  1. Omladina je nasa.Razmera Ub:Valjevo za koju ste Vi culi nije tacna.Ona je mnogo po voljnija za Valjevo
   Ja sam ucinio sve, mozda je malo ,pokusacu vise.pozd …mika jokic

   1

   10
   1. postovani gospodine jokicu ,dodjite u deset do sedam ujutru kod jugopetrolove pumpe kod krusika i kad stigne autobus iz uba prebrojte nove radnike pitajte ih odakle su i od kojeg datuma rade u valjevu,,,,,yalosno je sto lazete mene a clan sam iste stranke za koju skupljam glasove da bi vi videli nekada kao poslanik beograd,,,,,,,,,,,,,,hvala,stariji ste ste covek zato vas postujem a kao poslanik izgubili ste i moj glas sa ovim odgovorom meni,,,pozzz

    11

    0
  2. U Valjevu je glavni Gvozdeni zasto Jokica dirate , znaci samo posteno nije Jokic Mika Predsednik stranke i pecat stoji kod glavnokomandujuceg ginekologa ikada on stavi ili udari ..to je to i ko sme to da promeni ?Znaci samo bobiska ginekolog .A to za zaposljvanje pa svak se bori za svoj grad , svoje mesto nema l;jutnje dok ima onih klimoglava!

   1

   5
 4. Gospodine Jokiću razmislite da’li ovaj nivo komunikacije je u razmeri Ub Valjevo. Vi da popravite ništa više ne možete, život ima svoj neumitan tok, ova komunikacija je sada u razini Domanovića i ostanite u njoj ako vidite ge vas vodi. Strašno šta sebi dozvoljavate.

  15

  1
  1. Izadji sa punim imenom i prezimenom ako si neki lik inije pristojno da razgovaras na takav nacin sa profesorom.Znaci hrabri puno ime i prezime i onda ces biti postovan ovako samo si jedan lik koji se krije iza inicijala na svim portalima.Ali kratko , samo mozes da mrzis Jokic Miku!

   2

   0
 5. Tvoji ljudi su kao gumicom izbrisali sve one koje ste Vi,predložili na listu.Jednostavno više Vas poštuju drugi od vaši članova.Mićemo Vas i dalje uvažavati S poštovanjem……

  8

  1
 6. Nije samo moj kolega iz Divaca Turčin, ima mnogo većih Turčina od njega u Valjevu a slove za velike Srbe. Sami se oni ovde prozivaju ne mogu mirni da budu.

  6

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *