utorak, 28. maja 2024.

Jeremić primio članove filharmonije

Objavljeno: 13. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić primio je članove filharmonije grada holandskog grada Sitard tokom njihove četvorodnevne posete Valjevu, saopšteno je iz Gradske uprave. Jeremić je podsetio da saradnju između dva grada datira od osamdesetih godina i izrazio očekivanje da će se nekadašnja saradnja ponovo obnoviti na dobrobit građana Valjeva i Sitarda. On je zamolio članove delegacije da prenesu poziv zvaničnicima grada Sitarda da posete Valjevo kako bi se razmortile konkretne mogućnosti za saradnju.

Predstavnik filharmonije Lion Birzgens je rekao da je u Valjevo došao kako bi inicirao obnavljanje saradnje dva grada. Podsetio je da jeSitard pomogao Valjevu tokom devedesetih godina slanjem humanitarne pomoći, kao i da su veze građana oba grada ostale čvrste.

Član filharmonije Bert Borivari je u razgovoru izrazio želju da se prijateljstvo Valjeva i Sitarda prenese na mlađe generacije koje bi dale novi podstrek osnaživanju saradnje gradova.

Foto: valjevo.rs

projekat

4 komentara na “Jeremić primio članove filharmonije

  1. A jel Pevao i svirao Poćuta u toj filharmoniji. Vidim da i Burek iz Vege se razume u muziku, to mi liči na novi duet Valjeva Poćuta Burek, kao začeka Valjevske filharmonije.

    7

    0
  2. Burek džaba trune u Vegi, on je rodjeni filharmoničar,a i talenat kod Počute za muzikom je neosporan,igra i svira kako drugi hoće. Bair je prošlost Burek i Poćuta su budućnost scene u Valjevu.

    6

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *