nedelja, 16. juna 2024.

Jeremić razgovarao sa više od 50 građana

Objavljeno: 22. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić, na prijemu organizovanom u gradskoj kući, razgovarao je sa više od 50 građana iz valjevskog kraja. Problemi zapošljavanja, dobijanja građevinskih dozvola, nerešena pitanja u vezi sanacije klizišta, kanalizacione mreže, asfaltiranja puteva i ulica, predlozi za realizaciju novih projekata, kao i brojni komunalni, infrastrukturni, zdravstveni i lični problemi, bile su teme razgovora zamenika gradonačelnika sa građanima, saopšteno je iz PR službe Gradske uprave.

„Kroz ove razgovore se vidi koliko mi u Valjevu imamo problema i koliko ima toga što moramo zajedno rešavati na mnogo brži način i efikasniji. Skoro 90% tih problema je rešivo, ali je vrlo teško izaći u susret građanima koji traže posao, a imaju skromne kvalifikacije. Imao sam sjajan razgovor sa momcima iz Istraživača i oni će do kraja avgusta da naprave rezime šta je urađeno u okviru njihovog projekta „101 problem“, šta je otklonjeno i šta je još ostalo da se uradi. Prijemi građana imaju efekta, a sada će i gradonačelnik primati građane, što u prethodnom mandatu nije bio slučaj, tako da će građani imati priliku da dođu kod nas i ukažu na probleme“, ocenio je zamenik gradonačelnika Jeremić nakon prijema građana.

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović razgovaraće sa građanima u petak 29. jula, u gradskoj kući od 17 časova. Za razgovor kod gradonačelnika do sada se prijavilo preko 150 naših sugrađana.

Kako bi u ličnom kontaktu imali mogućnost da steknu uvid u brojne probleme sa kojima se građani Valjeva saočavaju, uz angažovanje nadležnih gradskih organa i službi koje će probleme građana rešavati u najskorijem roku, gradonačelnik i njegov zamenik će ubuduće jednom mesečno razgovarati sa našim sugrađanima, saopšteno je iz Gradske uprave.

3 komentara na “Jeremić razgovarao sa više od 50 građana

 1. Šta znači primati gradjane na razgovor i kakva se poruka time šalje? To u prevodu znači gradonačelnik injegov zamenik su vrh koji mogu sve samo se treba blagovrameno njima obratiti.Tu je sila i moć pa izvolite,čista demagogija,pustite institucije sistema da rade svoj posao i nemoj da KARIKIRATE DEMOKRATIJU pod plaštom da sad Vi imate kao vremena i za gradjane.Gospodo,institucije da rade…..

  5

  0
  1. Radile bi institucije kad to ne bi bilo sve trulo , sve go neradnik i leyilebovic zaposlen preko preporuke sedi u opstini po ceo dan i prima platu …

   1

   0
 2. Koliko se neko brine z anas gradjane dokazuje izdavanje prostorija Doma zdravlja i kolika je briga osnivaca [Gradonacelnika} dokazuju prekidi pregleda{ drogog} deci kukica.Zar nije trebao Gradonacelnik d areaguje kod rukovodstva Doma zdravl;ja i one njegove Gorice Selakovic Bozic , da se to resi Gradonacelnice da li razmisljas da ces i ti nekada imati dete -porodicu ili ces imati novca da platis te preglede, a st acemo sa onimakoji nemaju neka se deca mozda pogewsno razvijaju u ovom delu tela i da li su bitni samo da se pune dzepovi? Razgovori nisu losi , ali pomojim sumnjama od nekih su fingirani i videcte koliko ce biti na razgovoru kod Gradonacelnika .bice ih puno .Zasto to Gvozdenovic nije radio kada je bio Poslanik i kada je cuo da ce neko jos to da radi on je uzeo ,,pelcer,,Sramota je , tuzno , zalosno i ne humano postupati ovako prema najmladjima a to je lako resivo .Bitno je da je Odbornica Gorica Selakovic Bozic uzela olovkiu i kao nesto pise , a sta pises kada si htela da ugasis i rad , kontrolu sa decomo ometenu u jednom delu njihovog razvoja , tacnije RAZVOJNO SAVETOVALISTE.Da li znaju gradjani Valjeva sta znaci ovaj deo i koloko je vazan za tu decicu i njihive roditelej da budu tu ane da sveki treci dan putiju u Beograd , odakle novac , maltretiranje , sev to je radila na ukidanju ova Gradonacelnikova Odbornica Gorica Selakovic Bozic.Proverite kada je cak iodluku MINIZTARSTVA I RFFZo HTELA DA PONISTI ., pa sada vidite kolika je briga i kako Gradonacelnik i sta dozvoljava ovoj medicinskoj setri .Proverite sve je tacno , ako nije neka me TUZE.Tuzno i zalosno s eigrati sa zdravljem dece , nemocnih bolwsnih , nije sev u novcu za pameten ljude , a z aove druge izgleda da samo profit i profit je u glavi…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *