subota, 20. jula 2024.

Jokić: Konačna odluka 25. januara

Objavljeno: 20. januara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić kaže za „Patak“ da će odluka o tome da li će funkcioneri SNS u Valjevu podneti ostavke na gradske funkcije biti doneta posle 25. januara, za kada je zakazana Skupština SNS. Od gradskih funkcionera iz redova SNS do sada je ostavku samo podneo neplaćeni član Gradskog veća Aleksandar Markovski, dok se ostali funkcioneri još uvek nisu povukli. Naprednjaci u Valjevu su još pre mesec dana dobili naređenje iz vrha stranke da napuste lokalnu vlast u Valjevu,  međutim ostavke još uvek nisu podneli predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić, zamenik gradonačelnika Vitomir Mitrović, pomoćnik gradonačelnika Radoica Rstić i član Gradskog veća Saša Radosavljević. Prvi čovek lokalnog parlamenta i visoki funkcioner SNS Mihailo Jokić kaže da će posle Skupštine SNS, koja je zakazana za 25. januar u Beogradu, biti poznato da li će SNS izaći iz lokalne vlasti. Jokić kaže da je pre mesec dana iz Beograda stigao predlog da naprednjaci izađu iz vlasti, međutim, konačna odluka o tome očekuje se narednih dana.

Jokić kaže da je cilj svake političke partije da bude u vlasti, a ne u opoziciji. Zato smatra da bi i za naprednjake u Valjevu bolje bilo da ostanu deo vladajuće koalicije.

U ovom trenutku, sudeći po izjavama političara, je neizvesno ko će činiti vladajuću koaliciju. Da li će naprednjaci i socijalisti ostati i dalje u vlasti, ili će SPS formirati novu skupštinsku većinu znaće se na narednom skupštinskom zasedanju, koje bi, po rečima predsednika lokalnog parlamenta, trebalo da bude održano polovinom februara.

9 komentara na “Jokić: Konačna odluka 25. januara

  1. Socijalisti su sve „skockali“ dok je zec još trčao kroz šumu. Zbog novonastalih okolnosti sad moraju na tihoj vatrici da prže partijsku boranijicu, a tako su lako sve funkcije podelili! Ha,ha,ha! Ovi drugi ljudi se taman ponadali, naoštrili, niski start zauzeli, SPS se spremio za pucanj iz oružja ali ispališe ćorak!

   0

   0
 1. Ova izjava druga Jokića je još jedan dokaz ko je i šta je taj čovek! Po ko zna koji put , za rad jeftine samoreklame i debele apanaže, želi da razori sve čega se dotakao! Ovakve treba zauvek počistiti iz javnog života, ne iz politike jer njegov uticaj u SNS je nula! Pa,pa druže Jokiću, svetla tvoje tužne pozornice su ugašena! Cirkus ćeš morati da oformiš u nekom drugom gradu.

  0

  0
 2. Ko je bre ovaj Jokić? On misli da je neka faca i da, za rad njegove kombinatorike sa SPS-om Beograd treba da menja već donete odluke u Valjevu . Trčao si ti Jokiću, burgijao da se doneta odluka promeni ali ništa ne bi od toga. I vidim idalje bi ti nešto da tumačiš, mudruješ. Nikako da shvatiš da u SNS u Valjevu nisi niko i ništa, to moraš da kažeš i svom mlađem bratu!

  0

  0
  1. Nego šta nego da burgija! Dosta su Gruja i Mita burgijali sa žutima i onim iz Uba! Samo napred Miko – što bliže socijalistima, to vam je jedini spas za stranku u Valjevu. Nema nazad – samo napred, i nikako ne dajte ostavke – to je sve Ubska ujdurma da se pokaže nesposobnost Valjevske struje i da se uruši mladi Nikolić!

   0

   0
   1. Tetka, mnogo bi ti da komentarišeš zbivanja u SNS u valjevu a o njima nemaš pojma. Bolje radi nešto s rukama, na primer štrikaj džempere. Kažu da je ivanjička vuna dobra! Možeš toliko toga da podeliš sa Malim od Poćute i Markom Strujom! i oni su prirodi momci! Ha,ha,ha!

    0

    0
    1. Nego šta nego su prirodni momci, a ne (cenzurisano) ko vi tamo s druge strane rampe. Već sam im ištrikala po rukavice da ne prljaju ručice s vama, a mi prave naprednjakinje na čelu sa Milenom i još po kojom ćemo se opet vratiti na tron stranke u Valjevu. Ček, ček, pa da vidiš.

     0

     0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *