subota, 20. jula 2024.

Jokić se povukao sa mesta predsednika Skupštine grada

Objavljeno: 31. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić povukao se sa te funkcije do ponovne odluke Upravnog suda. Na početku skupštinskog zasedanja Jokić je objasnio da se povlači iz “moralnih razloga”, pošto je Vrhovni kasacioni sud, po žalbi valjevskog pravobranioca, doneo odluku da se poništi odluka Upravnog suda, kojom je pre godinu dana Jokić ponovo vraćen za čelnog čoveka Skupštine grada i naložio da se taj slučaj vrati na početak. Jokić kaže da je nakon svega odlučio da se povuče sa mesta predsednika lokalnog parlamenta, ali nije precizirao da li će se vratiti na tu poziciju, ukoliko nova predsuda Upravnog suda bude u njegovu korist. Jokić kaže da je tek prošlog petka dobio presudu Vrhovnog kasacionog suda, koji je o njegovom slučaju još 15. maja doneo odluku.

Jokić demantuje tvrdnje pojedinih odbornika da je odluku o povlačenju sa mesta predsednika lokalnog parlamenta doneo po naređenju centrale SNS, čiji je član.

On je za skupštinskom govornicom ponovio da u poslednjih godinu dana, koliko je po drugi put bio na čelu Skupštine grada, nije primao ni dinar iz gradske kase, niti je za tri godini, koliko je ukupno predsedavao lokalnim parlamentom, potrošio i dinar na reprezentaciju.

4 komentara na “Jokić se povukao sa mesta predsednika Skupštine grada

 1. Baš je super dogovor koji je profesor napravio sa SPS-om. Toliko je bio dobar da je za godinu dana SNS ućutkan i uvaljan sa socijalističkim kalom. Trgovanje, u narodu sitno jajarenje nije dobro, posebno ne kada bi da se leti visoko!

  0

  0
 2. Pustio bata iz Divaca starijeg brata niz vodu, al Turci su to nije njima verovati, varaju koga stignu pa počeli i medjusobno da se varaju.

  0

  0
  1. Није бату пустио низ воду његов бата. Откуд вам то? Бата то никад не би урадио свом бати. Може бити да су батиног бату пустиле низводно неке друге бате, али батин бата то сигурно не би учинио. Е сад, могуће је да је батин бата, који не пушта свог бату, пуштен и он низ воду од неких других бата па не може обојицу да држи? Ах, ко ће га знати јер матица кад понесе…

   0

   0
 3. Nije se Mika povukao,nego je najuren po Zakonu.Nije mu tu ni mesto bilo, više je za šatru vašarsku rodjen i on i brat.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *