petak, 12. aprila 2024.

Jokić traži da Ministarstvo obezbedi novac za izgradnju dva mosta

Objavljeno: 21. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić uputio je inicijativu Ministarstvu za gradjevinarstvo i infrastrukturu da obezbedi novac za sanaciju mosta u Veslinovića naselju i u Goloj Glavi. Ta dva mosta su oštećena u majskih poplavama i žitelji su već godinu dana suočeni sa mnogobrojnim problemima. „ Zamolili smo Ministarstvo, da, kako je obezbedilo novac za rekonstrukciju puta na Divčibarama, pokuša da pronađe način da izdvoji novac za izgradnju ova dva mosta. To je ono što je prioritet u valjevskom kraju i zato smatramo da je neohodno da se novac za ta dva mosta što pre obezbedi“, rekao je Jokić. Izgradnja novog mosta u Veselinovićima košta oko 35 miliona dinara, a prema procenama, most u Goloj Glavi bi koštao 15 miliona dinara.

 

3 komentara na “Jokić traži da Ministarstvo obezbedi novac za izgradnju dva mosta

 1. Da se ne razljuti Poćuta zbog ovoga? Mislim, ipak je putarstvo defektologov resor? Doduše defektolog je opet obuzet „dekorisanjem grada“ – štrafte, zebrice, klupice, kantice pa je profesor Jokić morao da „uskače“ zbog naroda kome je most život. Sigurno će i ishod biti pozitivan jer se profesorova reč u ministarstvu bolje čuje od Poćutine. Ovaj je još mlad i imaće vremena da od profesora uči!

  0

  0
  1. Pa nije baš tako. Bavi se od pre neki dan i Domom zdravlja. Kažu: napravio dogovor sa sadašnjim direktorom oko kadrovskih zavrzlama i formirao nekakvu komisiju da sve to potanko ispita. U komisiju stavio jednog načelnika uprave čiji otac već dugo vremena prodaje svoja izuzetna ulja na platnu kako Vodovodu, Vidraku tako i Domu zdravlja (kažu da tu nrema sukoba interesa jer to i ne spada u poslovanje Doma zdravlja, a i slike su jeftine pa ne mora ni na javnu nabavku da ide) a stavio i svoju prijateljicu iz Doma zdravlja koja vodi javne nabavke a baš tu najveći problemi i samo se plaćaju kazne za propuste u vođenju nabavki (kaže da ni tu nema sukoba interesa – ona žena to lepo vodi a to komisija neće ni pogledati). Juče se sastančilo kof Gradnonačelnika i sve će biti u redu. Jedino što direktor mora da postavi još jednog zamenika – dr Radišu koji nam je obećao da će u skorije vreme dati i izjavu za medije (ali ne oko poslovanja nego zbog rešenja sanitaraca i tako to). Sve u svemu jako lepo i fino – čestitam!

   0

   0
   1. Нема сумње да је тако. Ипак је Он Сваштар који баш због те своје особине може и тамо и овамо, може да клапара од немила до недрага, но на крају, свуда је виртуелно пошао а у стварности нигде није дошао, или што је много важније, нигде нас није довео…Како му се само не заврти у глави јер је нама који га посматрамо одавно мука од те Сваштарије Ништарије!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *