grad

Još 58 novoobolelih od korona virusa

VALJEVO – Još 58 građana Valjeva zaraženo je korona virusom, pokazuje poslednji izveštaj zavoda za javno zdravlje, dok je u ostalim opštinama Kolubarskog okruga virus potvrđen kod još 27 osoba, najviše u Ljigu – 12.

Zavod je u svom poslednjem izveštaju objavio i podatke o pozitivnima u nekoliko gradskih ustanova i preduzeća. Po tom izveštaju, u Predškolskoj ustanovi „MilIca Nožica“ iz redova zaposlenih njih 15 je pozitivno na korna virus, a zaraženo je i dvoje dece. U osnovnim školama zaraženo je 30 radnika i 18 učenika, a u srednjim školama 16 nastavnika i 31 đak.

U Gradskoj upravi korona virus je potvrđen kod 18 osoba. Što se tiče firmi, najviše zaraženih je u “Krušiku” – njih 51. Sledi “Gorenje” sa 25, “Europrom” sa 16, “VaLy” sa 17, dok “Vega” i “Viva Farm” imaju po sedmoro radnika koji su bili pozitivni na testiranju na korona virus.

Što se tiče obolelih od Kovid-19, u bolnici u našem gradu nalaze se 72 pacijenta. Uz njih, na bolničkom lečenju je još 217 pacijenata koji boluju od drugih bolesti. Kapacitet valjevske bolnice je 652 kreveta.

1 komentar na “Još 58 novoobolelih od korona virusa

  1. INSPEKCIJE NE ULAZE I NE KONTROLISU UGOSTITELJE DOVOLJNO KVALITETNO …MITO ILI STA DRUGO…KOLKO IH JE ZATVORENO KAZNJENO???….BRUKAAA…ZA GRAD I KO GA VODI …NEMA DRUGI KRIVACA

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *