petak, 24. maja 2024.

Još 58 novoobolelih od korona virusa

Objavljeno: 12. novembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Još 58 građana Valjeva zaraženo je korona virusom, pokazuje poslednji izveštaj zavoda za javno zdravlje, dok je u ostalim opštinama Kolubarskog okruga virus potvrđen kod još 27 osoba, najviše u Ljigu – 12.

Zavod je u svom poslednjem izveštaju objavio i podatke o pozitivnima u nekoliko gradskih ustanova i preduzeća. Po tom izveštaju, u Predškolskoj ustanovi „MilIca Nožica“ iz redova zaposlenih njih 15 je pozitivno na korna virus, a zaraženo je i dvoje dece. U osnovnim školama zaraženo je 30 radnika i 18 učenika, a u srednjim školama 16 nastavnika i 31 đak.

U Gradskoj upravi korona virus je potvrđen kod 18 osoba. Što se tiče firmi, najviše zaraženih je u “Krušiku” – njih 51. Sledi “Gorenje” sa 25, “Europrom” sa 16, “VaLy” sa 17, dok “Vega” i “Viva Farm” imaju po sedmoro radnika koji su bili pozitivni na testiranju na korona virus.

Što se tiče obolelih od Kovid-19, u bolnici u našem gradu nalaze se 72 pacijenta. Uz njih, na bolničkom lečenju je još 217 pacijenata koji boluju od drugih bolesti. Kapacitet valjevske bolnice je 652 kreveta.

Jedan komentar na “Još 58 novoobolelih od korona virusa

  1. INSPEKCIJE NE ULAZE I NE KONTROLISU UGOSTITELJE DOVOLJNO KVALITETNO …MITO ILI STA DRUGO…KOLKO IH JE ZATVORENO KAZNJENO???….BRUKAAA…ZA GRAD I KO GA VODI …NEMA DRUGI KRIVACA

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *