petak, 24. maja 2024.

Još jedan koncert Željka Joksimovića

Objavljeno: 12. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog velikog interesovanja publike jedan od najpopularnijih pevača na prostoru Srbije, ali i bivših republika SFRJ Željko Joksimović održaće još jedan koncert u Valjevu. Prvi koncert je zakazan za 16. maj, a drugi će biti održan 17. maja. Oba koncerta održaće se na velikoj sceni Centra za kulturu od 20.30 časova. Cena ulaznice je 800 dinara, a blagajna Centra za kulturu radi od 9 do 20 časova.

Željko Joksimović, koji je nedavno publici u regionu predstavio muzički projekat „Dva sveta“, započeo je seriju uspešnih koncerata u decembru mesecu prošle godine, a valjevskoj publici predstaviće se 16. i 17. maja. Muzičar je sa Big bendom u kome svira i nekoliko Valjevaca izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih autorskih pesama koje će izvesti pred publikom u Valjevu.

Joksimović je projekat nazvao po pesmi „Dva sveta“ Tome Zdravkovića, a osim nje publika će moći da čuje „Suadu“, „Vlajnu“, „Skitnicu“, pesme „Bijelog dugmeta“ i „Elekričnog orgazma“, kao i nekolicinu Željkovih pesama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *