utorak, 21. maja 2024.

Još jedan krug dezinsekcije na ortopediji

Objavljeno: 28. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Od prošle nedelje Odeljenje ortopedije je iseljeno zbog pojave stenica i radi se kompletna dezinsekcija. Kako je saopštila PR služba bolnice, završen je prvi krug dezinsekcije, nakon koga se čeka propisani vremenski period radi eventualnog ponavljanja postupka.

“U predstojećem periodu biće obavljena kontrola i u zakonskom roku, a u skladu sa merama koje su preduzete pristupiće se ponovnom useljavanju i stavljanju Odeljenja ortopedije u funkciju”, kaže se u saopštenju i dodaje da je za nove dušeke za krevete ovog odeljenja, pošto su oni u kojima su pronađene stenice spaljeni, obezbeđeno sponzorstvo.

Uprava bolnice podseća da je i dalje na snazi restriktivni operativni program, ali da će se posle novogodišnjih praznika, od 4. januara pristupiti normalizaciji i vraćanju na redovan operativni program, jer se ulazi u novu budžetsku godinu, pa neće biti problema pri nabavci materijala. Liste čekanja su ažurirane, a do tada je na snazi sadašnji režim iz koga su izuzeti prioriteti koji podrazumevaju hitna stanja, malignitete, trudnice i decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *