utorak, 23. jula 2024.

Još jedna uspešna godina “Valjevske pivare”

Objavljeno: 28. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Još jedna uspešna godina je iza najstarijeg gradskog industrijskog Brenda “Valjevske pivare”. Uz rast proizvodnje i profita, “valjevsko” je po prvi put stiglo na tržište SAD i Australije.

Kako je na tradicionalnoj prednovogodišnjoj konferenciji naveo direktor Aleksandar Rajevac, za poslednje četiri godine proizvodnja u pivari je porasla za 26 posto, dok je prihod porastao za 33 posto. “Obračunata i plaćena akciza za protekle četiri godine iznosi oko 980 miliona dinara, preko 430 miliona je plaćeno za PDV, dok je za poreze i doprinose plaćeno preko 308 miliona dinara, što je ukupno preko 1,7 milijardi dinara. To su podaci koji pokazuju doprinos Valjevske pivare budžetu države, ali i koliki je doprinos društvenoj zajednici u smislu prihoda koje smoostvarili”, kazao je Rajevac.

Po njegovim rečima, pivara će i ove godine nagraditi najbolje učenike u gradu, ali i najbolji kolektiv, poput Centra za vantelesnu oplodnju bolnice, kome je pivara prošle godine donirala novac. Pivara, kako kaže Rajevac, nastavlja da pokazuje i svoju društvenu odgovornost, s obzirom da je pomogla i brojne kulturne i sportske događaje.

Poslednje ovogodišnje priznanje za “Valjevsku pivaru”, uz već mnogobrojna koja su dodeljena, jeste upravo priznanje za društveno odgovornu komapaniju koju dodeljuje Regionalna privredna komora.

Jedan komentar na “Još jedna uspešna godina “Valjevske pivare”

  1. Gospodo iz Va pivare dostavite ovde kontakt uvoznika ili bilo koji kontakt kome se obratiti za kupovinu Va piva u Australiji. Hvala.

    5

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *