subota, 20. jula 2024.

Još tri kamere koje snimaju prekršaje

Objavljeno: 25. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu će od 1. novembra proraditi još tri kamere koje snimaju prekršaje. Pored kamere u centru Valjeva, na raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice, koja je za sada jedina u gradu koja automatski registruje saobraćajne prekršaje, od 1. novembra će na ulazu u Valjevo iz pravca Beograda, Loznice i Šapca proraditi još tri kamere. Ove kamere registrovaće saobraćajne prekršaje, uključujući i prekoračenje dozvoljene brzine,  a nesavesni vozači će kaznu dobiti na kućnu adresu.

Kamere su postavljene kod Parka Pećina u Ulici Majora Ilića, kod trgovine „Sezam“ na Šabačkom putu i u ulici Vladike Nikolaja kod štamparije „Publik“.

„ Ovim sistemom će se primarno detektovati prekršaji prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, ali i drugi prekršaji koje čine vozači. Napominjemo da je ograničenje brzine kretanja u Ulici Vladike Nikolaja iz smera mesta Divci ka Valjevu, na mestu gde je postavljen jedan od sistema i kamera, 60 kilometara na sat, po postavljenom saobraćajnom znaku ograničenja brzine kretanja, a da je na preostale dve lokacije na kojima će se snimati prekršaji nedozvoljene brzine kretanja, brzina ograničena saobraćajnim znakom za naselje i iznosi 50 kilometara na sat“, saopšteno je iz valjevske policije.

Postavljanje tri kamere koje automatski beleže prekršaje košta osam miliona dinara, a kamere su kupljene od novca koji se u gradsku kasu sliva po osnovu naplaćenih saobraćajnih prekršaja na području Valjeva.

4 komentara na “Još tri kamere koje snimaju prekršaje

  1. Lopovi i barabe,ne znaju kako drugacije narod da pljackaju! Glasali ste,gledajte sta rade barabe iz SNS-a.A ovaj Pimic se bas razume u kamere,ali samo na mobilnom telefonu,to mu je struka,prodaja i servis mobilnih telefona.Ejjj jadni su sa takvima kao sto je on i slicni.A cujem da ce Gajic Milan da kontrolise rad komunalne policije??? Strava,nisu boljeg mogli da nadju.Njega izbacise iz stranke,ali ga Boba ginekolog vratio…Ejjjj jadna Srbijo

    11

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *