četvrtak, 25. jula 2024.

Još tri kamere koje snimaju prekršaje

Objavljeno: 19. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  U Valjevu će uskoro proraditi još tri kamere koje snimaju prekršaje. Pored kamere u centru Valjeva, na raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice, koja je za sada jedina u gradu koja automatski registruje saobraćajne prekršaje, za mesec dana će na ulazu u Valjevo iz pravca Beograda, Loznice i Šapca proraditi još tri kamere. Ove kamere registrovaće saobraćajne prekršaje, uključujući i prekoračenje dozvoljene brzine,  a nesavesni vozači će kaznu dobiti na kućnu adresu.

Milutin Srećković iz Gradske direkcije kaže da su kamere već postavljene  kod Parka Pećina u Ulici Majora Ilića, kod trgovine „Sezam“ na Šabačkom putu i u ulici Vladike Nikolaja kod štamparije „Publik“. On dodaje da će kamere biti u funkciji za mesec dana, kada se završi postavljanje optičkih kablova.

Postavljanje tri kamere koje automatski beleže prekršaje košta osam miliona dinara, a kamere su kupljene od novca koji se u gradsku kasu sliva po osnovu naplaćenih saobraćajnih prekršaja na području Valjeva.

Jedan komentar na “Još tri kamere koje snimaju prekršaje

  1. Same sebe otplacuju. I sve tako, dok ceo grad ne bude pod kamerama, a vi, obicni smrtnici necete smeti da u vozilo sednete, a da pritom ne napravite prekrsaj. Samo cu reci: 1984.

    5

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *