sreda, 26. juna 2024.

Šta je valjevski: Počinje novi rijaliti „Saobraćajni prekršaj“

Objavljeno: 22. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova humoreska Marka Lazića! Dugoočekivani rijaliti „Saobraćani prekršaj“ počinje da se emituje večeras u 21 čas na 257. kanalu televizije „Roze Sreća“. U naredna tri meseca kroz rijaliti će proći više desetina učesnika, a samo jedan će na kraju moći da se pohvali nagradom od čak 100.000 evra!

Pravila rijalitija su jednostavna- kamere postavljene na na raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice kao i ulazima u Valjevo iz pravaca Beograda, Loznice i Šapca u toku čitavog dana beležiće sve saobraćajne prekršaje, a publika će SMS glasovima birati one najatraktivnije. Gledaoci će imati prilike da izaberu prekršaj dana, prekršaj nedelje i prekršaj meseca, a tri najatraktivnija prekršaja ulaze u konkurenciju za glavnu nagradu.

Producenti su predvideli i posebnu kategoriju- prekoračenje brzine, a vozač koji uspe da najviše „odmakne“ od ograničenja dobiće posebnu nagradu- višemesečno putovanje za dve osobe koje uključuje posete Zabeli, Padinskoj Skeli i Sremskoj Mitrovici.

Pored običnih ljudi, u novom rijalitiju će se pojaviti i nekolicina poznatih ličnosti čija se imena za sada drže u tajnosti. Producenti se nadaju rekordnoj gledanosti tako da nije nemoguće da rijaliti potraje i nešto duže od predviđena tri meseca.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *