ponedeljak, 20. maja 2024.

Još tri osobe preminule od posledica korona virusa

Objavljeno: 10. marta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje još tri osobe iz Kolubarskog okruga su preminule od posledica korona virusa. Preminule su dve osobe iz Valjeva i jedna iz Osečine, tako da je od početka pandemije korona “odnela” 303 života.

U Kolubarskom okrugu je povećan broj novopozitivnih i virus je potvrđen kod 79 osoba. Od toga Valjevu je 45 novoobolelih, u Lajkovcu 12 Ubu devet, Osečini sedam, Ljigu četiri, dok je u Mionici korona virus potvrđen kod dve osobe.

Na bolničkom lečenju u valjevskoj bolnici je 78  kovid pacijenata. Poslednjih dana u valjevskoj bolnici je duplo veći broj prijema pacijenata u odnosu na otpust.

Zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo pokazuju da su od početka pandemije bitku sa kovidom izgubile 303 osoba iz Kolubarskog okruga. U Valjevu su preminule 182 osoba, Mionici 31, Ubu 27, Osečini 23, Ljigu 21 i Lajkovcu 19 osoba.

Kako pokazuje statistika Zavoda, u Kolubarskom okrugu od početka pandemije korona virusom je zaraženo 14.189 ljudi, od čega je u Valjevu 8.686 osoba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *