utorak, 28. maja 2024.

Još uvek se ne zna ko nastupa u novogodišnjoj noći

Objavljeno: 23. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako je još samo devet dana ostalo do Nove godine, još uvek se ne zna ko će nastupiti na dočeku koji organizuje grad na platou Centra za kulturu. Predsednik Organizacionog odbora Aleksandar Vujić Subotić kaže da su dostavljene tri ponude, da je Komisija izabrala najpovoljniju, međutim, druge detalje nije želeo da otkrije dok ne prođe rok za žalbe. Kako smo ranije objavili, grad je u javnom pozivu za organizovanje dočeka Nove godine tražio od potencijalnih učesnika da u grupi od pet članova budu dva vokala koji su učestvovali na Evroviziji, da su izvođači učestvovali na jednom od muzičkih tv takmičenja u protekle tri godine, da je jedan od njih bio pobednik prestižnog takmičenja i da grupa ima pet članova, od čega tri ženska i dva muška vokala! Sve ovo upućuje da je novogodišnji nastup unapred dogovoren sa pevačima Prvog glasa Srbije. Ko će u novogodišnjoj noći nastupiti na platou Centra za kulturu znaće se za dva dana.

3 komentara na “Još uvek se ne zna ko nastupa u novogodišnjoj noći

 1. Možda nas ove godine čeka pravo iznenađenje! Premijer se uveliko raspevava pa nije isključeno da nam on, onako, za džabe, zapeva u novogodišnjoj noći. Što ne pregovaraju s njim SPS-ovci s lokala?

  0

  0
 2. Bice extra provod na trgu, molim sve da dodju i da ponesu dobro raspoozenje, a za ostalo ce da se pobrine najbolja gradska vlast u zadnjih nekoliko decenija. Al cu da mrdam guzom i da uzivam u fantasticnoj muzici, a zatim pravac Gucevo kod lepog Mice da se napijem za 700 kinti…. gde ljudi ovo ima osim u Valjevu…

  0

  0
  1. Šabac je izdvojio 500 hiljada dinara za novogodišnju proslavu a u Valjevu su socijalisti sa svojim satrapima iz DSS,URS,NS i Pokreta glasali da se iz gradske kase izdvoji milion i po dinara za nastup pevača koje su, u objavljenoj javnoj nabavci, skoro pa nacrtani! Disk džokej grada, momak od Poćute, pozvan za sve posliće u kojima ima para, opet je glavni organizator „iz senke“. Ponavlja se ista slika kao prošle godine kada je iz gradske kase spucano tri milona za SPS snajku i društvo koje crveni vole. Honorar koji Mikiju Jevremoviću nije isplaćen još od prošle novogodišnje noći, Poćuta je oteo od organizatora Čvarkijade! Nije on tu zabadava sedeo u organizacionom odboru!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *