četvrtak, 25. jula 2024.

SPS ima većinu?

Objavljeno: 23. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U SPS tvrde da mogu da formiraju novu većinu, ali ne žele da otkriju koje partije bi ušle u njihov blok, izuzev Nove Srbije, koja iako je koalicioni partner naprednjaka, već duže vreme podržava socijaliste. Predsednik Gradskog odbora SPS Đorđe Milićević kaže za “Patak” da će situacija biti jasnija nakon narednog skupštinskog zasedanja i navodi da je najvažnije da bude usvojen budžet Valjeva za narednu godinu. Na naše pitanje na čiju podršku u lokalnom parlamentu računaju, Milićević nije dao konkretan odgovor. “Računamo na podršku svih partija kojima stranački interesi nisu prioritet i koji shvataju koliko je u ovom trenutku važno da bude usvojen budžet Valjeva za narendu godinu”, rekao je Milićević. Kako se spekuluše, podršku SPS, koji ima 11 odbornika, mogli bi da daju Pokret za Valjevo, DSS, URS, LDP, NS i dva odbornika Pobede.

 

8 komentara na “SPS ima većinu?

 1. Ko je spreman da podrži najnoviji skojevski lopovluk? 35 miliona za halicu na Pećini? Ma koga su za to pitali? Fali Draži još jedan teren ne bi li malo smršao? Pa nek brate šeta po brdima rodnog kraja i odmah ima da bude dobro! Bez šale, da li iko razuman u našem voljenom Valjevu može više da nasedne na ponovne mahinacije druga Draže od Poćute? Naprednjaci i demokrate su videle kako je s Đavolom saditi tikve i zato s Crvenima – nikad više! Preveslali su ti prevaranti i onog nesrećnog Iliju Tripkovića obećavajući mu ovu i onu poziciju i od svega ne bi ništa! Ma supre, sigurno će podržati najnoviju skojevsku ideju! Da li iko više može da poveruje u SPS bljutavu demagogiju – majke mi biće tako kako smo se dogovorili? Za URS na lokalu, šta reći, znaju oni da ih posle lokalnih izbora više neće biti ni u tragu. Zato, drž se Nikolice Kućice uz skojevske skute bar još ovo malo što vam je preostalo.

  0

  0
  1. Ma ostavite dr Iliju na miru, već jednom. On je pre par nedelja, svojom ostavkom, istupio najpre iz redova aktuelnih odbornika Gradske skupštine, a nešto potom i iz Pokreta za Valjevo. Otišao na kratko kod g. Ilića u novu stranku nekadašnjeg ministra Petrovića, pa se vratio do Gradonačelmika da pita da li je moguće da povuče ostavku na odbornički mandat i ponovo sedne u odborničke klupe.

   0

   0
   1. Maco, upravo sam na istu stvar ukazao. Dr Tripkovića, koji je toliko dugo u politici, nasamarili su socijalisti i to na tako banalan način. Dr Tripković je uradio sve ono što su mu socijalisti rekli, čak odstupio donekle i od osnovnih postlata sopstvenog pokreta, sve ne bi li postao predsednik Skupštine. To su mu „čvrsto“ obećali SPS- ovci ali po svom starom običaju, oni se o dogovor oglušiše, kao da ga nije ni bilo! Primer Dr Tripkovića je primer SPS-ovskih laži!

    0

    0
 2. „Računamo na podršku svih partija kojima stranački interesi nisu prioritet i koji shvataju koliko je u ovom trenutku važno da bude usvojen budžet Valjeva za narendu godinu“, reče mali Đokica i ne trepnu! Ovo u prevodu znači – ništa ne brinite, opet ćemo vas sve namagarčiti jer Mi Crveni smo za ovih 60 godina ovladali svim tehnikama, muljažama, pljuvažama. Vi ste tu samo da podignete vaše odborničke ručice, na koje,bez obzira „kakve su boje“ boje, mi uopšte nismo gadljivi. Tako ćete nam Vi naivni, a po neki i „skromno kupljeni“, omogućiti da vas idalje jašemo i preveslavamo za sve vaše pare! Zato, juriš sve do vas poslednjih! Juriš jer valjda znate da je naš opšti interes da bi mi Crveni živimo što bolje!

  0

  0
  1. Meni je ova izjava perjanice SPS super! Šta lepše oslikava njihovu suštinu? Bi „afera koferče“ na vrhu, zatim se spomenu neki ministar koji „ne radi u interesu države“, (hm, taj NIS ima toliko para kako odoleti a ne čapnuti ni malo, makar neku svoju firmicu pobočno angažuj). Svi su oni pokorni učenici, što na vrhu, to u lokalu! Bravo!

   0

   0
 3. Stvarno ne verujem da su se LDP i Pokret za Valjevo toliko deformisali i udaljili od svojih izvornih ideja da bi podržali ovo o čemu tako spikerski govori Milićević. Bilo bi to isto kao i reći da će DS zaboraviti ono što su mu uradili socijalisti. U ovim strankama ipak sede ljudi koji nisu baš toliko lakomisleni!

  0

  0
 4. „U ovom trenutku važno da bude usvojen budžet Valjeva za narendu godinu”, rekao je Milićević. G. Milicevicu, budzet ce biti usvojen i sa vama i bez vas. Tacnije,grad ce funkcionisati i sa vama i bez vas. Nemojte prosipati demagogiju i plasiti gradjane. Evo vam primer Beograda. Skinuli Djilasa, vlada Privremeni organ,usvojen budzet…i sta ? Ima li problema u prestonici? Nema!Pa zasto bi bilo u malenom, nesrecnom,Valjevu. Cak sta vise. Odlaskom socijalista bice reseni najveci problemi. Adio i daleko vam lepa kuca. Verujem da u LDP,URSi DSS ima jos pameti.U Pokretru je odavno nema.Neka njih sa Markom Strujom i borcem bradicem, Isti se lako i uvek nadju!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *