utorak, 21. maja 2024.

Jovanka Andrić ostaje na čelu Krušika

Objavljeno: 7. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Jovanka Andrić u naredne četiri godine biće na čelu „Krušika“, potvrđeno je nezvanično portalu Patak online u toj fabrici. Nadzorni odbor vojne fabrike odlučio je da je postavi za direktorku „Krušika“ nakon konkursa koji je sproveden.

Diplomirani inženjer hemije Jovanka Andrić je krajem juna prošle godine imenovana za vršioca dužnosti direktora „Krušika“, a sada je postavljena za direktora te vojne fabrike.

Nadzorni odbor „Krušika“ je u oktobru ove godine raspisao konkurs za direktora vojne fabrike u Valjevu, na koji su se, kako nezvanično saznajemo, javila dva kanidata, a prednost je dobila Jovanka Andrić.

Inače, rukovodstvo „Krušika“ poslednji put se u javnosti oglasilo krajem avgusta ove godine, kada je saopšteno da su ugovoreni poslovi u ovoj godini na izuzetno visokom nivou i da je ta fabrika na putu da dostigne „najviši iznos ugovaranja u poslednjih nekoliko decenija“. U saopštenju je tada navedeno da radnike krajem ove godine, posle dužeg vreme, očekuje povećanje plate.

„Krušik postaje fabrika kojoj se veruje. Ugovori za koje su do sada dobijene izvozne dozvole obezbeđuju uposlenost do kraja ove i veći deo prve polovine naredne godine“, navedeno je tada u saopštenju za javnost.

S druge strane, radnici se žale na loše plate, loše uslove rada i nedostatak radne opreme.

3 komentara na “Jovanka Andrić ostaje na čelu Krušika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *