nedelja, 16. juna 2024.

„Kadinjača“ se prodaje za 1,6 miliona evra

Objavljeno: 3. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vojni kompleks „Kadinjača“ u Valjevu prodaje se za 1,63 miliona evra. To je početna cena za kompleks koji čini 15 objekata sa oko 4.000 kvadrata, a ukupna površina valjevske kasarne koja je na prodaju je skoro 2,4 hektara. Direkcija za imovinu Republike Srbije objavila je oglas za prodaju više vojnih objekata u Srbiji, koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije, a među njima je i valjevska kasarna „Kadinjača“. Kako je navedeno u uslovima oglasa, vojni objekti se prodaju kao jedinstvene celine, u postojećem „viđenom“ stanju, a rok za podnošenje ponuda je 15 dana.

4 komentara na “„Kadinjača“ se prodaje za 1,6 miliona evra

 1. A dal’ mož ti Gorane da nadješ posao u tu „Kadinjači“, vidi to sad a možda te povede tvoj naredbodavac u Evropske integracije sa sobom u savet Evrope on za 3000€ ti za 300€ po portalima, al da naučite ingliš brzinski. Penzija poslanička plata evropska plata a gde si TI čoveče.

  11

  9
  1. Zasto se vi brinete za mene , opustite se ovako mogu narednih 15 godina .UZIVAJ TE KOLIKO MOZETE . VOLIM JA VAS PUNO , nemoj da vam pozli zbog velike brige zamnom!!J

   7

   4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *