nedelja, 16. juna 2024.

Kamp „Brezu“ kupuje Miloš Teodosić

Objavljeno: 31. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALEVO- Četiri objekta kampa „Breza“ na Divčibarama, kao i oko 2,2 hektara zemljišta, biće prodati našem proslavljenom košarkašu Milošu Teodosiću za nepunih 209.000 evra. Gradsko veće je na sednici koja je bila zatvorena za javnost donelo odluku o prodaji kampa „Breza“ beogradskom preduzeću „Sport agent“. Osim šture informacije da će kamp „Breza“ biti prodat za 208.500 evra preduzeću koje je u vlasništvu Teodosića, druge pojedinosti se ne navode u saopštenju za javnost Odseka za informisanje Grada Valjeva. Odluku o prodaji kampa na Divčibarama trebalo bi da potvrde odbornici lokalnog parlamenta na sednici Skupštine grada, koja će biti održana idućeg utorka.

Ranije je najavljeno da se kamp Breza prodaje za potrebe izgradnje sportskog kompleksa sa pratećim objektima, te da novi vlasnik ima rok od tri godine da izgradi ovaj sportski kompleks. U okviru njega trebalo bi da bude podignut hotel sa najmanje 80 soba, bazen, fitnes centar, zatim zatvorena sportska sala i otvoreni sportski tereni.

Kako nezvanično saznajemo, slavni košarkaš Miloš Teodosić namerava da na Divčibarama izgradi košarkaški kamp, poput onog koji već ima na Srebrnom jezeru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *