nedelja, 26. maja 2024.

Za puteve oko 350 miliona dinara

Objavljeno: 1. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iz gradske kase ove godine biće izdvojeno skoro 354 miliona dinara za izgradnju putne infrastrukture. Gradsko veće je prve izmene plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture na području Valjeva. Po tom planu skoro 760 miliona dinara je predviđeno za izgradnju, održavanje i uređenje komunalne infrastrukture, a skoro polovina novca namenjena je za izgradnju putne infrastrukture.

U saopštenju za javnost se navodi da je za izgradnju komunalne infrastrukture predviđeno 262,2 miliona dinara, za ulaganje, upravljanje i snabdevanje vodom za piće je opredeljeno 113,5 miliona dinara, za održavanje čistoće na površinama javne namene 47 miliona dinara, a za održavanje zelenih površina 33,1 milion dinara.

Ove godine za industrijsku zonu biće izdvojeno 45 miliona dinara. Za razvoj turizma je planirano 9,1 milion dinara, za izradu projekta i uređenja Petničke pećine predviđena su sredstva od 5,5 miliona dinara, dok je 27 miliona dinara predviđeno za  projektovanje proširenja fekalne kanalizacije.

Za nastavak izgradnje Osnovne škole „Milovan Glišić“ izdvojeno je 35 miliona dinara, za usaglašavanje projekta započetog objekta socijalnog stanovanja u naselju Kolubara 2 opredeljeno je dva miliona dinara, dok je za  projektovanje gradske kuće na Divčibarama predviđeno je 400.000 dinara.

Druge pojedinosti nisu poznate, jer gradska vlast, iako je obećala, ovdašnjim novinarima nije dostavila materijal, niti im je bilo dozvoljeno da prisustvuju sednici Gradskog veća.

Jedan komentar na “Za puteve oko 350 miliona dinara

  1. Hoćete li se smilovati da asvaltirate Podgorsku ulicu ispod nove škole u Brđanima ili mislite da deca po blatu idu u školu?

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *