petak, 12. aprila 2024.

Kandidati za godišnje nagrade

Objavljeno: 12. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO- Gradska komisija za dodelu godišnjih nagrada Grada Valjeva sinoć je donela odluku o ovogodišnjim dobitnicima ovog priznanja, koje se dodeljuje povodom Dana Valjeva, 20. marta. Komisija je lokalnom parlamentu predložila da se godišnje nagrade dodele u šest oblasti, dok predloga za pojedine oblasti, poput privrede, nije bilo tako da nagrada neće ni biti dodeljena, a u nekim oblastima članovi Komisije nisu bili jedinstveni i nije bilo dovoljno glasova za podršku predloženih kandidata.

Predsednica Komisije Mila Grujičić kaže za Patak da je komisija dala predlog da godišnju nagradu u oblasti medicine i socijalne zaštite dobije dr Danica Milosavljević, u oblasti stvaralaštva učenika i studenata Slobodan Radovanović, za umetnosti Dejan Bogojević, za kulturu i informisanje Svetosavska omladina zajednice valjevske eparhije, u oblasti sporta Planinarsko sportsko društvo “Magleš”, dok je predlog  da se specijalna nagrada za životno delo u oblasti humanitarnog rada dodeli višestrukom dobrovoljnom davaocu krvi Vladislavu Milivojeviću.

Konačnu reč o ovim predlozima daće odbornici Skupštine grada na narednoj sednici. Ove godine nagrade neće biti dodeljene u oblasti privrede, vaspitno-obrazovnog rada, nauke, inovacija i pronalazaštva i urbanizma, kao i arhitekture i zaštite životne sredine.

Jedan komentar na “Kandidati za godišnje nagrade

  1. „Za kulturu i informisanje Svetosavska omladina zajednice valjevske eparhije…“ Informisanja??! Mislim da komisija nije dobacila ni do 20. veka, da ne pričamo o 21.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *