petak, 24. maja 2024.

Nema para za “ratnu prugu”

Objavljeno: 11. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ministar saobraćaja Aleksandar Antić izjavio je da u ovom trenutku nema para za nastavak radova na pruzi Valjevo-Loznica, jer će novcem iz ruskog kredita biti izgrađena pruga Stara Pazova-Novi Sad. Ministar Antić je tokom posete Valjevu rekao da ipak postoji mogućnost da novac za radove, koji se očekuju već decenijama, bude obezbeđen ukoliko bi se s Kinezima postigao dogovor o finansiranju i izgradnji pruge od Beograda do Budimpešte, jer bi u tom slučaju deo novca iz „ruskog kredita“ mogao da se iskoristi za prugu Valjevo-Loznica.

Antić kaže da je projekat izgradnje pruge Valjevo-Loznica u vrhu prioriteta Ministarstva saobraćaja, ali napominje da je “neko drugi” odlučio da se novac iz ruskog kredita preusmeri na drugu deonicu, iako od svih radova koji bi trebalo da se finansiraju iz ruskog kredita, jedino pruga Valjevo-Loznica ima projektnu dokumentaciju.

4 komentara na “Nema para za “ratnu prugu”

 1. Gledam ovaj prizor i pitam se da li to vidim Kaplara? Da li vidim ovog što bi da postane gradonačelnik i do njega ovog što to već jeste ali se nizašta ne pita jer iznad svoje glave ima partijskog siledžiju? Nije li ovaj napaćeni gradonačelnik Valjeva govorio da je pruga prioritet? Nije li isti on slao dopise u Ministarstvo da bi se nastavila njena izgradnja? Nije li njegov partijski siledžija išao tim poslom kod ovog špicastog sa slike da bi „tu stvar rešili“?! Narode, ljudi, Valjevci, došlo je vreme da oduvamo ove SPS sablasti kako nam ne bi više vređali zdrav razum i uništavali život!

  0

  0
  1. Klomberu do juče si jeo iz činije SPSa a sada ih ogovaraš. SPS kadrovi su urušili Grad, ali SNS kadrovi će da ga sravne.

   0

   0
   1. Nemoj tako. I Poćuta je kako čusmo u duelu nekada bio vatreni SPO-ovac a onda je „evoluirao“ u SPS kesaroša! Kao svaki očeubica učinio je sve i da SPO zatre u političkom životu Valjeva.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *