četvrtak, 13. juna 2024.

Katarina Vlajković predložena za direktorku Centra za socijalni rad

Objavljeno: 18. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kaja Jovanović, po svemu sudeći, više neće biti na čelu Centra za socijalni rad. Njenu smenu najavio je ranije i gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić. Predlog aktuelne vlasti je da nova direktorka bude pravnica Centra za socijalni rad Katarina Vlajković. Taj predlog je poslat Ministarstvu rada i socijalne politike i čeka se njihova saglasnost. „Ukoliko narednih dana stigne saglasnost iz Beograda, predlog da Katarina Vlajković bude vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni će se naći na sednici Skupštine grada 27. februara, a u suprotnom, odbornici će se o tome izjasniti tek kada se Ministarstvo saglasi sa našim predlogom“, rečeno je Radio Patku u Gradskoj upravi. Kaji Jovanović 28. februara ističe jednogodišnji mandat vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad, pa ostaje nejasno ko će biti na čelu te ustanove, ukoliko ne stigne na vreme saglasnost iz Beograda, jer po važećem zakonu, mandat vršioca dužnosti direktora može da traje najduže godinu dana. Kaja Jovanović je kadar Pokreta za Valjevo, a nije poznato koja partija „stoji“ iza Katarine Vlajković.

10 komentara na “Katarina Vlajković predložena za direktorku Centra za socijalni rad

  1. Danijele – nije Vam tačna informacija. Neko drugi je predložio, što je i u redu. Da li je Vama normalno da Pokret za Valjevo koji trenutno nema ni jednog odbornika predstavlja bilo kakav koalicioni potencijal socijalistima u Gradskoj skupštini, a uredno drže mesta pomoćnika Gradonačelnika, člana Gradskog veća, direktora Centra za socijalini rad, nekoliko predsednika Upravnih odbora i više članova Upravnih odbora Gradskih institucija i javnih preduzeća? dozvolićete – nije normalno. I zato: Puna podrška mladim kadrovima koji imaju iskustva u radu i sjajne rezultate u tom radu!

   0

   0
   1. Koji su rezultati Katarine Vlajković, molim Vas navedite, jer ono što bih ja navela nije za javnost uopšte? Osim par video klipova nemoralnog sadržaja, ne znam šta bi drugo moglo da se navede.

    0

    0
  2. Да ли вам то што тврдите звучи истинито? Да је тако ни случајно та Катарина не би била кандидаткиња за директорку коју подржава садашња СПС-комби микрони странке. Та девојка је била блиска ДС и ту лежи рачуница социјалиста јер би пред скупштину да тргују и са овим директорским местом тек због трговине јер другачије не знају.

   0

   0
   1. Ne podržava je SPS, mada je kao i pokojni otac i njena rođena sestra bila u SPS. Pa od dva ponuđena Skupština bira mlađu… Mislim da to nije loše. Dosta je bilo priučenih tatinih advokatica koje bi da svoje NVO prespoje i integrišuna volšeban način Centaru za socijalini rad (konkurisala je i ta dama bez blama, inače član Pokreta za Valjevo, pa je išla i do toga da podnese ostavku na mesto predsednika UP Centra kako bi konkurisala), ne bi li isisala i ono malo novaca koje tamo pristižu. E toga neće biti, bar za sada. Za ubuduće videćemo, a videćemo i čiji je član navedena gospođica.

    0

    0
  3. Кандидаткиња је била и анонимна Васиљевићка. За ту кажу да је у СНС копала очи и сплеткарила не би ли била директорка, није било важно чега, од пољопривреде до социјале. Сад је, колико видим одувана из сваке приче.

   0

   0
 1. Ko je sad poverenik SNSa u Valjevu LIZONJA ili ovaj što beži od Sudskog pozivara, LIZONJA se hvalio, svojevremeno da je on zaposkio u Okrugu šefa sa Mikom, a sad Cenatar za socijalni rad zapošljava poslanik sa imunitetom, ima li konduktera u SNS ili svak radi šta hoće kao i u Državi.

  0

  0
  1. Šta je mlađi referentu – nema više love za “aktivnosti“, nema više prostora za žurke – uzeše vlasnici po rešenju Sudova, nema više ničega – pa dosta je i bilo! A vi borci – samo napred, pred vama je svetlija budućnost. Mogli biste malo da se uputite i u Ukrajinu, tamo je super, a vi bar znate posao oko toga…

   0

   0
  2. Tebe očigledno niko neće. To je zato što sebe uvek vidiš mnogo, mnogo više nego što zavređuješ. Sedi tu di si ni za disi nisi!

   1

   0
 2. Ukrala Katarina novac od bolesne dece, a i dalje radi, to je sramota da tako nesto moze da uradi, dali ona ima decu i ako nema dusu, i ko stoji iza nje?

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *