utorak, 5. marta 2024.

„Kej“ zainteresovan za zakup ski staze

Objavljeno: 20. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građevinsko preduzeće „Kej“ dostavilo je ponudu za zakup skijališta „Crni vrh“. Oni su se jedini javili na ponovljeni oglas Grada Valjeva za izdavanje ski staze, iako su gradski čelnici ranije saopštili da su oglas ponovo objavili jer su im se javila dva zainteresovana zakupca. Član gradske komisije zadužene za izdavanje ovog skijališta Miroslav Burmazović kaže za Patak da se narednih dana, čim prođe rok žalbe, očekuje potpisivanje ugovora sa zakupcem. „ Oni su prihvatili sve uslove oglasa, pretpostavljam da će ove godine osposobiti stazu za skijanje, a naredne godine će početi sa većim ulaganjima“, rekao je Burmazović.

U građevinskom preduzeću „Kej“ nisu želeli da govore o planovima vezanim za skijalište na Divčivbarama, dok ne potpišu ugovor. „Ugovorom bi trebalo da budu definisane one stvari koje nisu obuhvaćene uslovima oglasa, tako da ćemo se oglasiti tek kada ugovor o zakupu bude potpisan“, rečeno je Radio Patku u ovom preduzeću.

Ski staza na Divčibarama, koju je 2008. godine JP “Skijalište Srbije” poklonilo Gradu Valjevu, a čija je vrednost tada procenjena na 1,3 miliona evra, sada se izdaje na period od 15 godina uz zakup od jednog dinara i obavezu investiranja od oko 360.000 evra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *