sreda, 17. aprila 2024.

Ko će da plati naknadne radove u Ulici Vuka Karadžića?

Objavljeno: 28. februara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kandidati za narodne poslanike koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zorica Đogović i Branko Ivković zatražili su od gradonačelnika Valjeva da se javno oglasi i objasni ko je odgovoran za propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića.

„Nakon završetka radova na postavljanju asfaltne podloge i behaton ploča, na potezu od Železničke do Karađorđeve ulice odmah su bili primetni nedostaci u izvedenim radovima. Najočitiji nedostatak je bilo novo valjevsko ’urbano jezero na asfaltu’, koje se tu stvorilo odmah nakon prve kiše. Po našim saznanjima problem je u tome što su pogrešno izvedeni radovi na nivelaciji navedene ulice što prouzrokuje zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini raskrsnice Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića“, navodi se u saopštenju za javnost poslaničkih kandidata.

Kako je saopšteno, prema njihovim informacija, u gradskoj upravi razmatraju se dve opcije za rešenje ovog problema.

„Jedna je podizanje cele nedavno izrađene asfaltne podloge i trotoara na potezu između Ulica Karađorđeve i Dr Pantića, a druga je prosecanje asfaltne podloge radi postavljanja slivnika duž ivice kolovoza uz nivelisanje visine trotoara kao finansijski manje zahtevno rešenje. Koja god da opcija bude odabrana, jasno je da će štetne posledice tuđeg nemara i neznanja, po ko zna koji put, trpeti građani Valjeva. Zbog svega navedenog zahtevamo od gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića da se javno oglasi i objasni zašto se ovo dogodilo, ko je odgovoran za ovakve propuste, kao i ko će da plati naknadne radove, jer to svakako ne bi smeli biti građani Valjeva kao poreski obveznici“, naveli su u saopštenju za javnost kandidati za narodne poslanike koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zorica Đogović i Branko Ivković.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *